BRIGHTER DAYS 🔆

journalinnea_solsikker

En lille ugentlig liste over det, jeg glæder mig til. Stort som småt. Natur & kultur. Fordi, det er vigtigt med noget at glæde sig til.

💠 Dette seminar på Schæffergården apropos min højskoleengagement i gårsdagens indlæg. I august var jeg på den norske pendant Lysebo. Så rart og smukt et sted. Tror jeg er nødt til at lave noget med Fondet for Dansk-Norsk samarbejde igen.

💠 Til at syrenerne springer ud 💙💜 Gik under nyudsprungne kirsebærtræer på Sønder Boulevard, da jeg gik hjem i går. I år vil jeg prøve at lave syrensirup.

💠 Til Pinseferie i Thy. Flere dukkerter, mere katte, rabarber fra haven i maven. Familietid. Måske en fisketur.

💠 Camilla Plum åbner butik i Jægersborggade. Har ikke været på Fuglebjerggård endnu, så må nøjes med det lille planteoutlet. Måske jeg snart kan begynde at drømme om planter til vores hjem igen? Vil i hvert fald gerne dyrke tomater i vindueskarmen, når vi flytter hjem i maj 🍅

💠 Plantemarked i Absalon. Var til deres keramikmarked og blev ikke opstemt, selvom jeg ellers er lidt en keramiknørd. Men måske jeg er mere til den ældre 70’eragtige slags (ligesom jeg mest er til mænd en mand fra 70’erne 😉).

💠 Gillelejedage med min bedre badehalvdel i hans families sommerhus. Sidste år lærte jeg at stryge rejer 🦐 Det tror jeg er godt mod stress. Særligt når man koger dem og spiser dem med hjemmerørt mayo til.

💠 Lady Bird. Elsker-elsker-elsker Greta Gerwig! Frances Ha er min yndlingsfilm og har tårnhøje forventninger til Gerwigs instruktørdebut.

💠 Alive Festival. Det er først til august, så satser på at jeg er festivalfrisk til den tid. Det er min absolut yndlingsfestival. Hjemme i Thy, med gamle venner, nye, søskende, gamle flirts og glimmer, surf, dans og måske også lidt højskoleindslag …

💠 Der er længe til, men nu vi er ved august, så et tredages bryllup på en højskole. Går allerede og kigger efter kjoler. Måske denne? Hit me up, hvis I har set en fin en.

💠 Noget jeg glæder mig over nu og glæder mig til mere af, er Lykke Lis nye album so sad so sexy, der kommer til juni. Heldigvis er der allerede to sange, vi kan høre allerede nu. Håber de bliver mere ala “hard rain” end “deep end”. Lyt selv her:

God uge til jer.

Og tip mig endelig, hvis I kender til noget, jeg bør glæde mig til.

🌻🐱🌞

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s