Sommerhusabstinenser & lidt om at ha’ tændt for drømmene igen

København er dejlig sommersløv i disse dage. Der er hverken trængsel på cykelstier eller veje. Lige i dag har vi faktisk solskin, men ellers byder sommervejret jo på noget, der rimer mest på et skovsommerhus med brændeovn og svampejagt. Det drømmer jeg i hvert fald om. Derfor prøver jeg at sommerhusificere mit liv. Og pønser på at dyrke svampe i kaffegrums. Heldigvis er min indretningsstil ret så sommerhusagtig – pasteller, kurvemøbler og strandfund, I ved. Noget af det allerbedste jeg kan finde på om sommeren (udover at sæle den i Vesterhavet), er at gå en tur og plukke vildblomstbuketter fra grøftekantens skatkammer. Det er faktisk ladsiggørligt selv i byen, for i går komponerede jeg denne buket fra rabatten på Sallingvej. Med fine vaser og matchende (genbrugs)stearinlys er det da helt sommerhusagtigt, ikke?

sommerivinduet.JPGDe gule rejnfan er  yndlings 💛💛💛

Sommer er måske også den tid, hvor jeg læser mere end jeg skriver. Den bedste måde at bruge sin sommer på, er ved havet med en bog. Men der er ikke særlig meget vand i Vanløse, så slænger mig i haven, på sofaen eller altanen i stedet. Lige nu er jeg i gang med en god dannelsesroman og har linet mange læseoplevelser op. NU skal jeg ha’ læst alle de bøger, jeg har skubbet foran mig i flere måneder, ja endda måske et helt halvt år.

sommerlæsning.JPGFår vist travlt, hvis jeg skal nå hele denne sommerstak. Er evig læseoptimist 🤓

sommerbøger.JPGHar også nogle mere kuriøse indslag klar, hvis jeg får bykuller.

SuzanneBrøgger.JPGDenne sommer skal jeg blive færdig med Brøggers trilogi. Tror det var i 2009, jeg læste Creme Fraiche. Og Ja sidste år.

drinkssmagningSommer betyder også godter fra haven. I går fik vi både kartofler og salat med havedyrkede lækkerier. Sliktomater ❣️ Vi eksperimenterer også med drinks. Mynte, rabarber, lime og vodka hitter i kollektivets ganer. 

sommerhus.JPGKaffe og solskin i sengen er ret så sommerferielækkert. Selvom jeg bare har weekend, så lader jeg som om det er ferie. 

Det der med sommertræt stilhed trænger jeg vist til. For mærker godt, det sidste år har været ret så tumultarisk, vanvidsagtigt og på nogle tidspunkter ligefrem håbløst. Og der sker voldsomme verdensbegivenheder. Ro er rart og vigtigt. Og noget, jeg er hjertedybt taknemmelig for. Roen er simpelthen en nødvendighed. Den er et aktivt valg. For uden den, så finder jeg ikke vej herind og skriver. Jeg glemmer at drømme.

Apropos drømme, så har jeg faktisk haft helt slukket for dem. For hvorfor drømme om at rejse steder hen, når du intet arbejde har, og derfor ingen penge at rejse for? Og når du faktisk har det så skidt, at du overhovedet ikke overvejer at rejse andre steder hen end væk fra livet. Og hvorfor tænke på fremtiden, når du vandrer håbløs rundt i nutiden og måske hænger lidt i fortiden? Heldigvis har jeg arbejdet mig hen et sted, hvor livet er lækkert, og det betyder, at lyset er tændt i drømmefabrikken igen. Måske er det også derfor, søde folk siger til mig, at jeg skinner? Jeg tror det 💫

Selvom videoen herunder starter dystert ud, så se den lige til ende. For den er fin og minder mig om mit eget liv. Sturgill Simpson var en af dem, jeg så meget frem til at nyde på Roskilde. Og han var helt god. Især dette Nirvana-cover.

Til jer, der har en helvedssommer og dør lidt af fomo over, hvor optursagtigt andre går og har det: HOLD UD. Intet varer ved. Heller ikke det grumme og tunge. I know. ❤️ til jer.

Sommerhilsner fra Vanløse til alle jer søde hoveder derude bag skærmene

🌞

Advertisements

2 thoughts on “Sommerhusabstinenser & lidt om at ha’ tændt for drømmene igen”

  1. Smuk buket i smuk vase 😍 Dejligt at du kan nyde de små lyspunkter – det er dem man skal bruge og tænke på, når man har de mørke dage. Kram og tanker til dig 💕

    1. Tak for din søde kommentar. Hvor det altså varmer i hjertet at du finder vej herind, læser og sender gode tanker min vej 💕Jeg vil ud og plukke en buket igen i dag. For blomster bliver man altid glad af! Håber du har det rart og dejligt. Det er så inspirerende at følge med på Instagram. Får mig til at hoppe i løbeskoene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s