Postkort fra Roskilde + lidt om, hvad jeg laver

Hej I kære svesker, der læser med her i mit digitale Linnealand 👋

Jeg har givet den max damphammer i juni og har nærmest ikke haft tid til at vande mine 11 potteplanter, fordi jeg har sust rundt og omkring. Thy, Borup, Bornholm, Roskilde, Aarhus og Roskilde igen blev det til. Huhej, hvor det bare går! Der sker så meget godt lige nu, at mit liv føles akkurat som om jeg løber rundt om et bord, og prøver at fange al den honning, der løber ud over bordpladen. Mine kinder hopper mere opad end nedad og det kan vi li’ 🌞

Askovfonden tog mig med på Roskilde Festival, og det var den mest perfekte måde at slutte juni af / skyde sommeren i gang med. Selvom mine sneaks er tryllet hvide igen af vaskemaskinen, armbåndet er klippet over og RoFH-tatoveringen er skrubbet af, så er orangemagien heldigvis stadig overalt. Det runger ikke i mine ører mere, men jeg er ganske ør af, hvor sjovt festivallivet jo er! Har mødt så mange dejlige nye og gamle venner, danset solen op og ned og bare nydt-nydt-nydt. Tak til alle jer, der gav kram, shots, (kind)kys, drinks, dans, bajere, musiktips, smil, gode råd, veganske burgere, tatoveringer og highfives ❤️❤️❤️ Lad os gøre det igen til næste år! Eller til Alive Festival

dværgitelt_journalinnea.JPGBegejstret teltfie-stemning: Kan stå op med hat inde i min roséfarvede villa! ✌️✌️✌️

SmatpytRoskilde2016.JPGGensyn med smatten og Orange Press = ren ❤️

RoskildeFestivalHøjskole.JPGMødte forstanderen fra Roskilde Festival Højskole. Det glædelige gensyn blev fejret med en tat, og nu er jeg snart skolekredsmedlem🤘Fik også headbanget ret så meget med min høje hestehale. Og det helt uden at få smadret nakken! Tak til mine brøde for at lære mig sådanne uundværlige partytricks.

CourtneyBarnett.JPGDer var absurd mange gode koncerter. Her er det slackerstjernen Courtney Barnett. Hørte koncerten med en ny australsk ven, der kommer fra Preston, hvor Depreston foregår. Skægt! 

NewOrderDet er obligatorisk at ha’ hænderne i vejret til koncerter. Alle ved det. Her er vi vist til New Order.

Roskildecap.JPG     Der var ikke mange dage, hvor jeg var uden hat. Jeg cykler til alt i København, så der blæser hattene jo af. Nød virkelig bare at slentre rundt med hat og ha’ det nice. Også godt til festivalfrisuren – eller manglen derpå.

RoskildeMØ-koncerten var, trods min fuldskab, et af højdepunkterne. Bisse var også sindssyg. Peaches, PJ Harvey og Sturgill Simpson glemmer jeg heller ikke lige sådan.

Linnea_journalinnea Havde det helt boho 💫 Næsepynten fik jeg faktisk til Folkemødet. Syntes den var perfekt modspil til alle djøfferne. Den bliver hængende i lidt endnu.

Ringhjem.JPGFandt denne spejl-sticker og fik straks lyst til at ringe hjem. Dog var kl. 01.30 og jeg var aldeles ikke appelsinfri. Så det må blive i dag, jeg får snakket med alle jer, der ikke har hørt så meget fra mig i juni. 

Roskilde over and out.

···

KBHplus.JPGI dag startede jeg dagen med at snooze – føltes som om, jeg ikke havde sovet i et år. For jeg sidder nemlig lige hos KBH+ og Askovfonden her over sommeren. Godt at ha’ noget, at stå op til.

Håber I har det dejligt, hvad end den står på feriefri eller I pukler løs.

 KH’er og kram til jer 

 ✌️& ❤️

Linnea

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s