Sig det med sang og dans

Ih, hvor er det bare rart at være glad jo. Jeg har flere gange taget mig selv i at lave hoppebolden og glædeshoppe op og ned på stedet – man er vel hoptimist. Både i går, da jeg børstede tænder og i dag, mens jeg ventede på stempelkandekaffen. Er glad helt ud i det tykkeste af mine kinder. Endelig!

Ikke nok med, at der sker gode ting i mit liv, så har jeg i disse dage min Norgessøster boende. Hun udstiller nemlig weekenden over på Q i Peder Skrams Gade. I er velkomne! Der er fernisering i morgen kl. 17-20. Og i den forbindelse kommer der Fonfaraer helt fra Nordjylland. Glæder mig vildt. Også til at se min kunstnersøsters fine værker. Det handler nemlig om min søsters forhold til Grønland. Deroppe mødte mine forældre hinanden, boede et lille årti og fik tre af mine søskende.

Hvis Ingenting er en del af Alting.JPGKunstneren med videoinstallation.

Faktisk er det svært sådan putte glædesfølelserne ind i ord. Det er meget nemmere at synge og danse dem ud. Så det gør jeg. Og I skal naturligvis ikke snydes for glædesdanselyden. Den kommer her:

Er I også typerne, der danser i cykelsædet? Ligner helt sikkert en ogginok, men det er jo svært at la’ vær for tiden. Man kan faktisk også danse i en kontorstol … Opfordringen er hermed givet videre.

God torsdag til jer! 

Linnea

🚀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s