En helt ualmindelig tirsdag

Venner! Det stikker helt af med gode ting i min verden. I dag tog jeg denne selfie:

Linnea_projektakademiet.JPG

Hvis vi er Facebook-venner, så ved du godt, hvorfor. For jeg er nemlig kommet ind på den kreative projektlederuddannelse Projektakademiet hos KBH+ Askovfonden. Så fra august knokler jeg på hver tirsdag og torsdag aften i Ragnhildgade. Glæder mig helt vildt jo!

For næsten et år siden (20. maj, var det) delte jeg dette vindueskig, fra et fly over Holland, på min Instagram-profil (hvor du i øvrigt gerne må følge med):

Amsterdam–journalinnea–fly.png

Som I gamle læsere godt ved, så sagde jeg mit job hos TravelBird i Amsterdam op, fordi det ikke lige var mig. Jeg ville noget mere kreativt. Og gerne noget med værdi. Noget meningsfyldt. Gøre en forskel. Sidenhen har jeg haft gang i nogle julelege og bl.a. jo lige haft et opgør med uddannelsessystemet. Droppet ud lyder så tamt. Det var ingen tam eller nem beslutning. Jeg er ikke faldet fra. Jeg har taget et meget aktivt valg om at den vej, den var ikke min. Sat ild til mit liv. Rykket gulvtæppet væk under mig selv. Revet lortet ned. Jeg fik nok. Trængte til noget nyt. Jeg anede ikke, hvad det skulle være. Jeg havde ingen plan. Men ud af kaos vokser en dansende stjerne, ikke?

···

Forresten, så gav det også pote at give Ydelsesservice max damphammer. For her til aften loggede jeg ind og fik svar fra dem. #Ydelsesgate er afblæst for mig. Ingen integrationsydelse her. Tak til internettet og de folk, der fik mig til at se, det var en fejlfortolkning, og hjalp mig med et svar til de højere offentlige magter.

God tirsdagsenergi til jer, folkens.

Linnea 

🚀

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s