Beat the system før det spiser dig

Zen i VanløseØnsketilstand mere end realtilstand

Det krydser vi lige fingre for at jeg har gjort, slået Systemet altså. I hvert fald har jeg sendt et partshøringssvar til højere kommunale magter. Og jeg er i live! Jeg er lidt mast, men ellers langt lysere i sindet end hint øjebliksbillede fra en søvnløs morgen for en uge siden. Jeg havde nærmest bare accepteret at sådan var det og var på nippet til at opgive ævred, men heldigvis for internettet. Jeg fik råbt op og en masse søde & dejlige mennesker med meget mere overblik og -skud, end jeg har lige nu, fik mig til at se, at der altså var noget at gøre. Hurra for jer! TAK ❤️ I fortjener en fest.

Intet er afgjort endnu, og jeg er helt vildt udsplattet efter en vild og inspirerende weekend med optagelsesworkshop på Projektakademiet (please luk mig ind!) og svarskrivning. Hurra for at alt jo kan findes frem i disse elektroniske tider! Men pyh, at dokumentere mit ophold i Danmark og argumentere for at jeg opfylder lovkrav, har altså taget mere energi fra mig end nogen jobansøgningsskrivning.

Suger bl.a. ny energi til mig med Veronica Maggios nyeste lækkerbid. Dog er jeg alt for træt til at danse, desværre. Så snup lige en svingom for mig!

Solskin og kærlighed til jer

✌️

Linnea

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s