Accepter at du er et pjok

Pjokkoppen

Titlen på indlægget her refererer til en dag i påskeferien, hvor jeg var træt af at ligge på langs. Min mor legede en indsigtsfuld holistisk type, der havde opnået den dybe åndelige indsigt, og gjorde således lidt grin med mig og min lungebetændte pjoktilstand. 

Men til i dag ⏩ Jeg sidder med morgenespressoen og læser Eckart Tolles Nuets kraft. Der er et pausetegn efter hvert afsnit, som ser ca. sådan her ud:

Det er en opfordring til at tage en pause fra læseriet og fundere lidt over den nye (selv)indsigt, du lige fik serveret. Det håndterede jeg så ved at kigge lidt ud i luften, læse den sidste sætning igen, kigge på den bunke af spil, der står på langbordet og tænke at de var da oplagte til en Snapstory. Griber telefonen, åbner Snapchat og konstaterer, jeg har to snaps, som jeg ikke lige kan overskue at kigge på. Derfor åbner jeg Facebook-appen, ser en video en af mine medkollektivister har lagt ud, kommenterer den og ender med sidde og læse en TV2-nyhed om Loch Ness-uhyret.

Ahem, Linnea. Du har vist lidt at arbejde med.

Nå, men altså. Jeg synes lige I skal høre lidt om, hvad der er sket siden sidst. Eller i onsdags bare. Noget, jeg ikke skrev i mit harmdirrende indlæg, var at jeg altså tog fat i nogle højere kommunale magter og altså intet skal ha’ med den anden aktør og pågældende konsulent at gøre længere.

Oplevelsen og hele System-menageriet sidder stadig i mig. Det føles lidt som at blive tromlet over og få energien stjålet ud af lommerne. Jeg går meget op i at minde mig selv om, at det jo faktisk kun var én ud af de 366 dage, vi er så heldige at ha’ i år. Jeg vil virkelig gerne bare lade det passere, sige pyt, lave whatever/L’Oréal-bevægelsen med håret, men der skal nok lige gå lidt tid, før jeg er helt følelsesfritstillet af den dag og det System.

Derfor læser jeg bl.a. Tolle, mediterer og arbejder med min egen mentale modstand. For jeg er ærligt træt af det pis. Jeg vil bare være mig selv. Gør det, jeg er god til. Den dag kommer nok, og jeg arbejder på at hive den i land. Nu er jeg fx både blevet klogere på Twitter, har pimpet min LinkedIn-profil og søgt en kreativ projektlederuddannelse. Egentlig troede jeg at jeg var done with that shit, vi kalder uddannelse. Men når det lugter lidt af kaospilot, så vil jeg gerne lege med.

···

Svenske Laleh, som en af mine brødre har introduceret mig til, er netop kommet med en ny sang, som jeg absolut kan sætte mig ind i. Er vild med både teksten, melodien og det visuelle udtryk. Den kommer her:

Får I også lyst til at tømme en by for farvestrålende gevandter og sætte nogen/nogle på plads? Well, I do. Surprise!

Laber torsdag til jer, dejlige læsere.

💛💜💚

Linnea

Advertisements

2 thoughts on “Accepter at du er et pjok”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s