Forankring fryder

Det at være en del af arbejdsløshedscirkusset er heldigvis ikke alt, jeg er. Men nogle dage fylder det ret så meget. Som i forgårs fx. Mærker på jeres reaktioner, jeg desværre ikke er den eneste, der har oplevet noget sådant. Heldigvis hører jeg, man kommer over det. Det glæder jeg mig til! For var egentlig, i søndags, på nippet til at skrive et indlæg om, hvor dejlig roligt mit liv faktisk er. At der er en vidunderlig ro i mine relationer. På en måde, jeg vist aldrig har været vidne til før. Tror nærmest, jeg både kan se og høre en knappenål falde gennem en høstak. Jeg bor også et sted, som er lige det, jeg har ønsket mig i mange år. Da jeg var 22 (måske endda lidt før) og begyndte at frekventere kollektivmiljøet i Aarhus, drømte jeg om selv at bo sådan et magisk fællesskabsfunderet sted. Og det gør jeg jo! Så på nogle af de vigtigste hylder i mit liv, er alt ferskener og fløde.

Den der ro, som kommer op gennem uldsokkerne og breder sig ud i arme og tarme, når du finder et sted, ikke bare at kalde hjem, men som virkelig er h j e m , er helt uvurderlig. Jeg er kæmpe fan. For bor nemlig i den dejligste villa med søde, kloge og seje folk. Vi er inde i et ret godt kageflow for tiden. Og fik jeg sagt, vi skal ha’ høns i forhaven?  Alt er godt jo.

Så heldigvis hæfter jeg mig ikke, hele tiden, ved arbejdsløshedsidentiteten, for jeg er både kollektivist, moster, søster, blogger, PR-medarbejder, frivillig ved UFM, fra Thy, glad for katte og planter. Jeg har mange hatte, jeg kan gå ind under. Kan dog godt mærke en sitrende bitterhed omkring mundvigende. For Systemet er not for fun. Egentlig er jeg jo virkelig et positivt, hyggeligt og opbyggeligt menneske. Men nogen gange altså … Så får jeg altså mere resting bitch face end det ellers altid smilende standardudtryk, jeg har. Og det er jeg altså ikke fan af. Ingen skal få mig ned med mundvigene! Heller ikke Inger. Så nu siger jeg det lige højt, til jer og mig selv:

Keep your head up. Keep your heart strong.

Har tænkt mig at meditere mig ud af de tunge tanker. For jeg tror ikke på, der kommer noget godt ud af at rende rundt med en sur sky under armen. Og jeg hverken bærer eller bager nag.

En af mine kære medkollektivister har været lidt kunstnerisk i vores gang. Er det ikke fint? Jeg smiler i hvert fald op hver gang, jeg går forbi.

Basho

Det er jo fredag, så vi kan godt lige klare en sang også. Jeg bruger tit musik som hævemiddel til humøret. Og de her er evigt gode:

Rigtig skøn fredag og weekend, dit dejlige menneskedyr derude bag skærmen. 

✌️& 💚

Linnea

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s