Optursopdatering eller en slags servicemeddelelse til jer

Hej venner 👋

Vil I høre noget vildt? Ja, selvfølgelig vil I det, jeg ved det godt. Okidoki, her kommer det så:

I går aftes, da jeg sad til et Ladies First-arrangement i Space 10, gik det op for mig, jeg faktisk er pissestolt over at jeg meldte mig ud af uni. At det er noget er det bedste, der er sket/jeg har gjort i mit liv. For det har ført SÅ meget godt med sig.

Whaaat? Jamen, sådan har jeg det altså. Også i dag. Det er helt skørt. Eller det er det jo faktisk slet ikke. Det er jo bare sådan, det skal være. Det har også taget lidt tid. For i går var det helt præcist syv måneder siden, jeg gik ind på AUs selvbetjening og meldte mig ud med et par klik. Og selvom jeg mangler et job, før jeg inviterer alle mine søde og evigt støttende venner på fejringsfest, så har jeg fornemmelsen af at det gik. Det gik altsammen, sq!

juhu        Ja, sådan sad jeg altså i går. Helt ydmyg, glad, stolt og på vej i seng.

Noget af alt det gode har bestemt også været svært og kostet uendelige Kleenex. Men jeg har fået ryddet op i ret så meget. Smidt en masse indre ubrugeligheder ud. Og selvfølgelig har jeg været vildt ked af det. Ikke over min beslutning, men mere frygtet, hvad andre vil tænke. Og det er jeg sådan riiiiiimlig meget ovre. Du tænker bare lige, hvad du vil.

Jeg har været i tvivl. Heller ikke over mit valg, men mere over, om det nu ville gå. Jeg ved ikke, hvorfor jeg troede, det ikke ville gå, men det troede jeg altså.

Nu er det at være college drop-out ikke noget, jeg er ked af, men faktisk noget af det i mit 27½-årige liv, jeg er allermest stolt over. Jep! Jeg mener det. Hurra! Det er fredag, og selvom solen gemmer sig bag skyerne, så er der fuld sol i mit liv lige nu. Og jeg gør alt, jeg kan for at den bliver hængende, den der solskinsfornemmelse.

☀️☀️☀️

Jeg synger med på den her sag for tiden. Så hvis du kender sangen fra Kbhs cykelstier, er det muligvis min skyld.

Tak fordi du følger med. Og helt vildt dejlig fredag og påskeferie, hvis du er så heldig allerede.

Advertisements

4 thoughts on “Optursopdatering eller en slags servicemeddelelse til jer”

    1. Hov, jeg glemte helt at svare dig, Astrid! Det var vildt godt. De kom alle med vild energi og ærlige historier. Især Sarah Grünewald. Hun gav mig tårer i øjnene flere gange. Og de var alle store fortalere for indre arbejde, yoga og meditation. Så mere af det ✌️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s