Fransk forårsflirt, girlcrush og siden-sidst-sniksnak

Hej sødeste internetvenner 👋 Kunne I li’ Mads’ musikindlæg? Det håber jeg. Jeg synes i hvert fald det var skægt at låne bloggen ud.

Og har vinterferien lagt sig med slumretæppestemning over jer? Her i Kbhå er der lidt roligere end normalt og masser af familier er på gaden. Det er ret hyggeligt. Glæder mig til niecebesøg i morgen, MGP-festligheder (måske lille T og jeg laver dem her) og søskendebrunch på søndag.

Selvom kalenderen skriver vintermåned 10 dage endnu, så har jeg taget hul på forårsdrømmekøb. Fantaserer om solskin, nye shades, udendørsvino med bedsteveninder og en bordeaux fedora fra Borsalino. Venindesneaks i My Little Pony-farver er også højt på listen. Hvad forårsfrister jer?

Siden jeg fik ører for Christine og hendes drag queens i Amsterdamdagene, har jeg altså crushet godt og grundigt på Cs androgyne look. Og selvom sangen her kom i efteråret, så har jeg først opdaget den nu. Perfekt fransk vinterlyd indtil solen kommer og smelter os. Hvem har ikke haft en lille-dag, hvor det hele flyder ud? Og wauw for et fint look med lyserød suit og hvide sko. Dét gad jeg godt løbe foråret i møde i.

Fint, ikke?

Her går det godt. Nogle dages føles det som om porten til hele verden er åben. Andre dage er det som om verden er en lukket klub, og jeg har fået nøglen væk. Men heldigvis har jeg nøglen til det fængsel, tanker kan være. Så får hurtigt låst op og lukket de gode ting ind. Jeg møder seje folk og er begyndt at lave ting for UngdomsBureaet, men meget mere om det en anden dag. På søndag har den nye sæson af Girls premiere (er jeg den eneste, der synes, det er forvirrende at Adam nu også er Star Wars-skurk?), Love har lige ramt Netflix (håber den er god!) og på fredag kommer Grimes til byen = venindeweekend. Og der er et væld af koncert- og festivalaftaler med yndlingsmennesker i min kalender. Rart, rart, rart. 

Søndagsbobler

Fredagskram og boblestemning til jer 💕

Håber I har det godt.

PS: Jeg er (desværre) ikke veninder med Grimes. Men skal til koncerten og får venindebesøg fra Jylland.

PPS: Jeg har engang drømt om Grimes. Vi skulle på overlevelsestur.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s