2016, for filan da!

Godt nytår, søde læsere 🎉

Jeg håber I kom godt ind i 2016. Det gjorde jeg. I flade sko og uldcardigan, i eget hus, med en bordfuld rare folk og jazz til den 5-retters. Meget let beruset og kun til få timer efter midnat. Så i dag har jeg faktisk været tømmermændsfri og en tur i Tivoli. Sådan har jeg aldrig fået 1. januar før.

01januarTivoli i dag. Pænt, ikke?

Jeg har engang læst på en blog, at det du gør årets første dag, hænger ved resten af året. Så derfor tog jeg en tur i Himmelskibets gynger i dag. For et af mine nytårsforsæt er nemlig at gynge mere. Det giver perspektiv på livet, smil i kinderne og kilder så rart i maven. Så i 2016 skal jeg gynge mere.

Hvad skal jeg ellers?

Jo, ser I, jeg har sat mig for at:

  • ha’ mere styr på lortet end lort på styret
  • drikke mere biodynamisk vin
  • skrive mere (hej blog 👋)
  • læse mere (og få hentet mine bøger hjem fra loftet på Nørrebro)
  • bruge flere snydebandeord (jvf. indlæggets titel)
  • finde helt hjem til mig selv

Hvad angår det sidste punkt, så er jeg allerede godt på vej. Mit nytårsforsæt har i mange år været at få ro i mit liv. Det lykkedes meget godt i 2015, men ikke uden slid. Og Gud, hvor er jeg glad for at ha’ lukket døren til dig, 2015. Du har været et af de mest grelle. Jeg tænker på de særligt slemme dage som dem, der sætter mig fri. I går så jeg en virkelig smuk raket (tak til krudtkongerne af Valby) – en af de der guldregn, som først eksploderer i en trækrone af guldkaskader, og så, lige da de forsvinder, gør den det igen og hænger længe på himlen. Da tænkte jeg: “Hvis mit liv kan opsummeres med en raket, så er det sådan én der”. Det var flot, så så det sort ud, og så blev det flot igen. Jeg tror, det er ved at blive flot igen.

✨🚀

 

Advertisements

1 thought on “2016, for filan da!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s