Novembersump, søstersjov + lidt om jul

Hej venner

Håber I klarer jer igennem november. For det er ikke kun mig, der føler sig energiberøvet, lettere idéforladt og havregrødsmat i denne tid, vel?

Kan se at andre bloggere er ramt af novembermuren, blog-blokering og solsavn. Jeg savner glimmer og konfettikanoner i min hverdag. Og håber på, de venter lige om hjørnet. Har min søster til låns i nogle dage, og det hjælper på humøret. I går cyklede vi byen tynd, så på kunst, spiste os igennem Papirøen og snakkede i timevis. På et tidspunkt glemte jeg helt at dreje af, fordi jeg blev helt solskinsglad og kulret indeni over at hun cyklede lige ved siden af.

SøsterkunstHer sidder hun så, den ene af mine fine søstre. 

Jeg hepper på sne senere i dag, for det vil bestemt lyse op i min november. Egentlig ville jeg ha’ blogget for længe siden, men synes det er svært at samle mig om noget. Og at mine skriblerier virker så ligegyldige, når der sker forfærdenlige og feje terrorangreb på uskyldige mennesker. Selv det lige at slynge en sætning ind desangående, virker forkert for mig. For terror er jo netop ikke noget, der bare lige tales forbi. Men jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal italesætte et emne, der ellers fylder meget ved middagsbordet.

Noget helt andet er at december ikke er langt væk. Og selvom jeg har haft nogle helt horrible jule den sidste håndfuld år, så tror jeg på at den i år bliver bedre. Jeg har skruet forventningerne helt ned, men jeg glæder mig faktisk til jul. Det er ret stort. Og har bestemt kostet tankearbejde og psykologkroner at nå dertil.

Jeg er helt-helt klar over at julen rimer lige så vel på pest som på fest, og er bestemt lidt varsom i min juleglæde. For jeg vil nødig ende med et hjerte i gips igen i år. Men lige nu er det tanker om julebag, kalenderlys, snaps, pailletter og glögg, der redder min november. Og nytår. Skal vi ikke aftale at 2016 bliver helt vildt godt, fyldt med kriller i maven, dobbeltregnbuer og enhjørninge? Jeg ved godt, det lyder patetisk, men lige nu er det den slags, der redder mig. Julefester, nytårskram og venner, der vender hjem igen, er mine indre stjernekastere lige nu. Og så det her cover af TayTays Love Story. Lyder lidt som Crystal Castles og Kavinsky i mine ører.

EnhjørningHar krammet min nieces enhjørning lidt ekstra i den her uge. Jeg er ikke misundelig, nejnej. Jeg er jo 27.

Tak fordi du læste med endnu en gang.

Varme novemberkram til dig.

Advertisements

3 thoughts on “Novembersump, søstersjov + lidt om jul”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s