“Ud af kaos vokser en dansende stjerne”

Omtrent sådan citerede en sød mand Tom Kristensens Nietzsche-fortolkning, da jeg fortalte lidt om mit liv over et par (Thy)øl i går aftes. Meget pænt sagt, ikke?

Må ærligt indrømme, jeg blev ordflov ovenpå reaktionerne på det famøse blogindlæg, som mit sidste skriv er blevet kaldt.

Hvorfor?

Jo, I er absurd mange, der har læst med – i 1000-tal, faktisk. Mange af jer har stukket indlægget en opadvendt tommeldut på Facebook, kaldt mig sej, delt egne uafsluttede studiehistorier og/eller sendt mig en privat besked. TAK!

Er så glad for at høre, jeg har rykket nogle tanker om, hvad man kan og ikke kan. For det var lige netop meningen. Og at fortælle om en svær tid, der stadig kradser lidt indeni. Den eneste, der har sagt mig at det er en god idé at færdiggøre studiet, er Signe Wenneberg, som jeg mødte sidste tirsdag. Hun taler af bitter erfaring og ren venlighed. Dog er det slet ikke en mulighed. Jeg er f æ r d i g med det der uni-hejs. Og starter snart med at lave noget (verdens)kulturformidling hos nogle, der synes, jeg har et killer-cv og helt vildt gerne vil ha’ mig med på deres hold.

Det hele går jo nok, selvom verden (eller værten her) vælter lidt en gang i mellem. Glæder mig til at lægge kaoset bag mig og danse stjernedans. For det har hele tiden været min masterplan. Og selvom november er tåget og gråvåd, så har jeg  masser af humør i lommerne at dele ud af.

 ☆ ☆ ☆

Smådanser allerede til Christine, som jeg opdagede i Amsterdam-dagene. Hun er fin, fransk og synger om at være OK, selvom hun tilter lidt af og til. Dét kender jeg til.

Alt godt og ren lååwe til jer.

L

Advertisements

1 thought on ““Ud af kaos vokser en dansende stjerne””

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s