Alle (læs nogle) gør det. Ingen taler om det. Nu gør jeg

Hej igen venner

Jeg var åbenbart ikke helt klar til at breake nyheden for jer i tirsdags, men det er jeg nu. For det hamsterhjulshop, jeg har taget, vil jer gerne fortælle jer om. Egentlig ikke, fordi jeg har brug for at råbe det ud på internettet, men mest fordi, jeg håber at du, eller en du kender, måske kan bruge det til noget. Spejle sig i mit valg. For det spejl manglede jeg undervejs.

For et års tid siden skrev jeg et indlæg, der gik rigtig tæt på, og handlede om noget, der ikke var superduperoptursfedt. Læs det her. Som I ved, så har jeg jo fået et eventyrligt jobtilbud fra udlandet, flyttet til Amsterdam, startet job + sagt op, og vendt retur siden dengang. Og ved I hvad? Jeg har faktisk også meldt mig ud af mit studie. Det var ikke noget valg, jeg kom nemt til. Når samfundet står som en løvetæmmer i et cirkus med en ildring, du skal hoppe igennem, og du faktisk hellere vil slå vejrmøller med bare tæ’r i græsset, end at hoppe igennem den ring, så kan du komme til at slå ret mange knuder på dig selv, før du finder modet til at løbe ud af cirkusmanegen, smide sokkerne og svinge dig rundt i græsset. Jeg gjorde i hvert fald. Sidenhen har jeg fundet ud af, at der faktisk er rigtig-rigtig mange, der ikke afslutter deres studietid med et speciale. De taler bare ikke om det. Det er fy-fy-tabu-tyst-tal-slet-ikke-om-det. Vi deler kun det gode, det lykkelige. Opturstingene. Og selvfølgelig skal det gode også deles og fejres. Men hey, vi vælter altså af og til her i livet. Så hvorfor taler vi ikke om det? Hvorfor skal det være så farligt at tale om de knubs, vi får?

Jeg er står ved mit valg, er stolt over min styrke, og ved at rigtig mange muligheder står åbne for mig. Hvis jeg selv skal sige det (og det skal jeg, for det er mig, der bestemmer her), så synes jeg, jeg er ret så sej og gad godt være venner med mig selv. Og hvis en fremtidig arbejdsgiver ikke kan rumme den, jeg er, så er det ikke et sted, jeg skal heste løs.

Selvom det er spil-dansk-dag i dag, så skal vi høre Mileys fortolkning af Paul Simon. For der er i sandhed 50 måder at forlade noget, der ikke du’r for dig. Om det er et forhold, et job eller et studie. 

TordagsselfieI får lige en torsdagsselfie. Kan I se at øjnene skinner igen? De er måske lidt blanke, men jeg har også været henne hos min psykolog i dag (apropos det med at nedbryde tabuer).

Well, det var det, jeg havde på hjerte i dag. Jeg har steder at tage hen, og døre at sparke ind. Vi blogges ved.

Advertisements

6 thoughts on “Alle (læs nogle) gør det. Ingen taler om det. Nu gør jeg”

 1. Bum! Så breakede du hamsterhjulsnyheden i bogland… Stærkt ! 😊
  … And by the way, det dér torsdagsselfie? I like 😍

 2. Hej og tillykke 😃 sikke godt skrevet Linnea. Jeg glæder mig til at følge dig. Og super sejt, at du skriver om det, man ikke snakker om. ❤ Men du har ret! Mange vælger fra af den ene eller den anden grund, og sådan er det bare. Svært i øjeblikket, men senere er de fleste nok meget glade for, at de valgte en anden vej. Og der er 1000 muligheder. Godt du ved det. 😘
  Og tak for vi må læse med 😊

  1. Hvor er du sød, Ghita. Mange tak ❤️

   Synes det er vigtigt at vi snakker om de svære valg / begivenheder, vi kommer ud for i løbet af livet. Det er så let at vente med at fortælle om det svære til, vi er ovre det igen. Selvom det ikke var i den her uge, jeg meldte mig ud af universitetet, så er jeg stadig i en svær tid. Og jeg vil gerne være frontløber og vise andre, at det er ok at gå en anden vej. Og fortælle om det, inden jeg er helt oppe på optursbjergtinden igen.

   Jeg er rigtig glad for, du læser med. Det bliver spændende at se, hvad der sker 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s