27 eller “Hej” fra den anden side + balladehumør & mojo-nyt

VejlefjordFineste fjordkig og smukke veninder. Anbefaler klart et ophold på Vejlefjord!

Føler lidt, at jeg har været på månen tur-retur siden sidste skriv. I virkeligheden har jeg blot været på spaophold i Vejle, på spontanweekend i Thy, og er nu røget et nøk højere op i 20’erne + blevet medlem af pandehårsklubben. Hopper rundt på yoga-måtten tre gange i ugen igen, har fået et crush på en kvinde, har armene oppe over enhjørning-emojien og er i balladehumør. Ikke pjat-ballade, men mere storladne sange, der passer til mørke og stormfulde efterårsaftner. Rusk og regn, I ved. Måske er en månefart en god sammenligning – en del sker der i hvert fald her i Linnealand.

Så hej. Hej her fra år 27.

Her er ret så rart. Møder spændende, kreative typer hver uge, og har fat i den der spark-døren-ind-energi. Der er god ild og gang i mojoen. Måske også fordi jeg har krammet katte (se selv her) og lagt mænd på hylden. Karriere er vigtigere. Og det dur jo ikke at ha’ et kunstnergemyt uden tilsvarende frembringerevne. Så skal vi ikke aftale, at jeg har et (drømme)job, inden november er forbi?

Jeg har det lidt som om, det er forår indeni, selvom det jo er vinterjakkevejr og oktobertågen gør mig cykelsnottet. Der er i hvert fald tændt for lyskæden indeni igen. Husker ikke helt, hvornår den blev slukket eller hvem, der gjorde det. Måske mig selv? JEG har i hvert fald tændt den igen. Og glæder mig til at lyse vintermørket op. Der er stadig noget, jeg mangler at fortælle jer. Men jeg samler mod til det. Vi er ikke særlig gode til at fortælle i faldet. Først når vi er væltet og kommet op på vores bævrende ben, så fortæller vi om det, vi var igennem. Jeg tager tilløb. Og måske skal det i virkeligheden udkomme i bogformat i stedet for blogformat. Beklager krypticismen. Kan afsløre, at det handler om at hoppe ud af et hamsterhjul. Gæt selv hvilket.

Apropos balladehumør, så er det specielt de her to, jeg skamlytter for tiden:

Glæder mig til Adele kommer med hele sit nye album. Vi er lige gamle, og det er ret sjovt at vokse op sammen med hendes sange. Kan i hvert fald godt se mit næsten-25-årige jeg i den her ballade.

Indtil da holder jeg varmen med Gwen Stefanis brune øjne. Hun er vild og jeg har været betaget af hende siden No Doubt.

That’s all. Håber I har det godt derude.

Advertisements

1 thought on “27 eller “Hej” fra den anden side + balladehumør & mojo-nyt”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s