Fra ingenting til noget og tilbage igen

Sojakao

Sådan begynder det og slutter det. Og akkurat sådan endte et langt, sjovt og helt usammenligneligt datingforløb for mig i går. Det er altid bittert, at holde åbent hjerte og så ingen flytter ind. Dog hjælper det mig at vide, jeg i hvert fald gav mig 100%. Der var både tårer og grin, og det endte ret fint. Men ih, hvor det niver lidt indeni i dag. Selvom det også forløser og frisætter – for nu skal jeg i hvert fald ikke kaste mere energi den vej. Lyder det alt for zen, så ro på, jeg har også råbt PIKRØV! et par gange – dog ikke af ham. Var muligvis alt for sød, men sådan er jeg. Burde nok ha’ kastet en bog efter ham, men mine bøger er jeg nu alt for glad for.

Så i dag mærker jeg efterårskulden en snert stærkere end i sidste uge. Overvejer om mit liv ville være enklere, hvis jeg boede i Aarhus (det simple liv, I ved). Romantiserer sikkert bare over studietiden og -boblen. Og savner min lillebror! Snappede ham i formiddags at jeg trænger til brortid, og han svarede: “Kom, jeg laver varm kakao med flødeskum.” Renere bliver (søskende)kærligheden ikke! I stedet for fluks at futte til Aarhus, tog jeg en tur i føtteren (Føtex = Aarhus-minder for mig) og købte soja-chokolademælk og skumfiduser.

Som Rolling Stones synger:

“You can’t always get what you want // But if you try sometimes // You just might find // You get what you need.”

Og i dag var det, for mig, en varm, mælkefri, sukkerrig og klæbrig masse. Livet går heldigvis videre, og jeg er ret fortrøstningsfuld, hvad angår både Lieben und Arbeiten, som jo ifølge Freud netop er livets vigtigheder. Når jeg kigger tilbage over skulderen og ser mine fodspor, kan jeg se hjerteaftryk i dem. For alt, hvad jeg har gjort – alle mine valg er valgt med kærlighed. Amen.

Og ja, nu er det helt sikkert tid til Adele.

For ham og jeg, vi to, som blev til noget ud af ingenting, og nu er ingenting igen, kunne ha’ gjort det godt. Vi ville ha’ været et giftigt hold i Bezzerwizzer eller TP.

Advertisements

2 thoughts on “Fra ingenting til noget og tilbage igen”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s