Mojo-jagt: En statusopdatering

Hej skønnerter!

Håber I nyder det fine oktobervejr. Jeg sidder og skriver i solskin på tagterrassen udenfor mit værelse. Udenfortid + solskin giver god mojo. Tænkte at jeg vil fortælle lidt om, hvordan det går med mojo-jagten. Og hvordan går det så? Jo, synes måske jeg er lidt flosset i højrekanten (som et digt). Det ville jo være nemt bare at sige det går godt. Det gør det absolut også for det meste af tiden. Men kan godt mærke at jeg ikke er optursagtig hele tiden. Og det er OK, er det ikke? Måske er jeg en slags pylre-aktivist, for synes altså at det skal være mere i orden at sige, når det ikke går godt.

Jeg falder mere og mere til her i byen igen. Nyder at (nogle af) mine venner og søskende kun bor en SMS og en cykeltur væk. Fx spontaninviterede min søster mig til reception på World Press Photo i Pressen på Politiken i går. Tag ind og se udstillingen! Det er vildt, hvad billeder kan. En hel aften med søstersjov og fyre fra Herning på Floss giver masser af mojo. I det hele taget synes jeg at hænge ud med andre mennesker er noget af det bedste. Er glad for jeg ikke bor alene! Og for at Snappen er opfundet. Den app er en glædesspreder.

Katte-status: Det er alt for længe siden jeg har aet et pelsvæsen! Overvejer et snarligt besøg på kattecaféen. Snakker af og til med katte, men ser dem desværre mest når jeg cykler. Endnu er jeg ikke hoppet af jernhesten for at ae kat, men det bliver jeg nok snart nødt til.

Mande-status: Der er jo mange søde mænd her i verden, heldigvis. Synes jagt er et farligt ord at bruge i denne sammenhæng. Er ikke Tinder-typen, måske fordi jeg let møder folk alle mulige steder. I Brugsen på Læsø fx eller venner af venner. Jeg er egentlig ret glad for ikke at skulle tilpasse mig nogen, men savner faktisk også lidt nogen.

Fik tilsendt denne fine video af et mandsvæsen i søndags, men argh(!) det er jo ikke ham jeg helst vil se. Klassisk! I sidste uge formåede jeg at kaste op 3 gange på en date – altså ikke på selve min date, men på restaurantens toilet – sikke en drømmedate, hva? Heldigvis tog han det meget pænt. Det er ikke så meget at fortælle, eller jo det er der, men der er ikke rigtig noget konkret, dating I ved. Så i stedet for får I lige lov til at se et af de allersjoveste komplimenter, jeg har fået (fra ham med videoen):

Bedste kompliment

Lidt mojo er der vist i mig. Og hurra for det! Sådan en Facebook-besked er god at ha’ på en indre gråvejrsdag.

Karriere-status: Jeg bliver klogere og klogere på, hvad jeg kan, og hvordan jobjagten foregår. Journalistforbundet er verdens bedste fagforening! Har deltaget i to kurser hos dem, og har lært så meget + mødt seje og søde mennesker. Har været til morning session hos et stort reklamebureau, drukket kaffe med en gammel Delfin-kollega fra Aarhustiden. Og sågar mødt en mulig arbejdsgiver i byen. Jeg ved endelig helt klart at mit kald er at være tekstforfatter. Så sådan et job jagter jeg. Og det er altså et arbejde at søge job. Men et fedt arbejde. Jeg er vild med det. Kunne skrive et helt blogindlæg om det, så måske jeg bare skal gøre det. Hvad siger I – er det noget I kunne tænke jer at høre om?

jobsøgningschips

Jobsøgningschips. I dag er de tiltrængte. Men utroligt, hvor meget det knaser og larmer inde i hovedet sådan noget chipsespiseri.

Fredagskram til jer

PS: I får også lige lidt MØ at gå på weekend på.

Spiller den her på repeat (når jeg ikke lige hører Ryan Adams’ 1989).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s