Mojo-jagt: Mænd, katte og karriere

Hej sødeste internetvenner

2015 er på alle måder et af de vildeste år i mit liv hidtil. Jeg er flyttet ud og hjem igen, har boet både i kollektiv, hos gamle studievenner og med kollegaer, foruden en sommerpause i Thy i mit barndomshjem inden jeg ramte kollektivet igen. Har truffet store beslutninger og er nu ved at rydde op i mit liv. Bloggen er på ingen måde ved at forsvinde, selvom der er gået drysvise opdateringer i den, i stedet for ugentlige eller daglige indlæg. Dét laver vi om på! For en af de ting, jeg aller-allerbedst kan li’ her i livet, det er at skrive. Så det bliver jeg ved med, bekymrer jer slet ikke om det.

Jeg har fundet noget der minder om ro i Linnealand igen, teltpælene er slået ned,  og selvom jeg mangler at få nogle flyttekasser på plads, så er alt på vej mod noget rigtig, rigtig godt. Lige nu er jeg på en selv-initieret mojo-jagt. Synes det er længe siden mine øjne har lyst, og selvom det da hænder, så vil jeg gerne ha’ det der ildskær i min hverdag. Så lige nu jagter jeg drømmejobbet i Kbhå (kreativ skrivetype, I ved. Kender du til noget eller nogen, jeg skal tage en kaffesnak med?) og får hjælp til at rydde op i svære ting, jeg har bakset med de sidste år, bl.a. mine familierelationer. Jeg har egentlig ikke lyst til at skrive helt vildt meget om det, da det er ret privat. Men jeg ved at vi allesammen har nogle bump i bagagen, og at det kan være en god idé at snakke med en professionel om det, der gør livet svært. Eller har gjort. Det er der ikke noget hokus-pokus i, bare sund fornuft.

Tålmodighed er mit ord for resten af 2015. Tålmodighed og en fokuseret indsats skal hjælpe mig. Hjælpe mig til at lande lige der i livet, hvor jeg gerne vil være – både, hvad angår mænd, katte og karriere.

Vil I med på mojo-jagt?

Det håber jeg inderligt. Bliver nemlig så glad, når jeg hører at I følger og glædes over at læse med her på bloggen.

Fredagsfin

Jeg ville kigge jer allesammen i øjnene, men indtil jeg begynder at videoblogge, må I nøjes med et selfie fra i fredags, hvor jeg var på vej på middags- og biodate. Visse smarte mennesker tager elevator-selfies, jeg tager cykelskur-selfies. #kollektivliv, I ved.

Ha’ en rigtig rar mandag.

Vi blogges ved.

Advertisements

4 thoughts on “Mojo-jagt: Mænd, katte og karriere”

  1. Yeay Mojo-jagt I love it, glæder mig til at læse med, det er altid så godt, det du finder på smukke L. Lotsa Love herfra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s