Hej fra København

flytterodBeklager flytterodet, men jeg er slet ikke kommet på plads endnu. Dog har jeg svært ved at få armene ned over endelig at ha’ mine ting igen. Især mit skrivebord. Dét er svært at leve uden. Mangler stadig at flytte en del ting, men det allermest nødvendige er på plads. Har den der jeg-flytter-ALDRIG-igen-følelse, kender I det?

Det er 7 måneder siden jeg flyttede ud fra adressen her, og siden er tiden gået med et kort Amsterdam-eventyr og et sommerhvil i Thy. Hvor er jeg glad for at jeg gjorde det! Også selvom jeg altså ikke var helt så begejstret og vendte hjem igen. Har kun været tilbage i kollektivet siden i fredags, og er ret mast i hovedet. PYT! For nu bor jeg i min yndlingsby igen, med søde mennesker i villaen og i cykelafstand til mange af dem, jeg helst bruger tiden med. Juhu!

Synes dog godt, at jeg kunne ha’ brugt en ekstra cykeltur i skoven, klappet lidt flere katte og nydt nogle flere solnedgangsdukkerter. Er det ikke altid sådan, når man vender hjem fra ferie? Hverdagen begynder for mange studererende i morgen (selv min skumfidus af en lillebror skal igang med bøgerne. Hepper på ham!), men for mig er school’s out forever. Uanset om I skal tilbage på skolepinden eller kontortilværelsen, så held og lykke med det!

Her er lige en søndagssang til jer:

Jeg vil se at blive dateklar, så jeg kan mødes med en af Københavns sødeste mænd.

God søndag.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s