Drømmen om et roligt liv uden for mange tømmermænd

rolig mis Er endelig gået i opfyldelse. Har længe mærket et savn efter ro i livet. Det troede jeg måske, jeg ville finde i Amsterdam – når jeg var væk fra alle kendingene og nærmest bare skulle fokusere på at blive bedre til at skrive og mere klar på USPs og deslige. Men ro vil jeg ikke sige kendetegnede mit korte liv i Amsterdam. Måske jeg bare ikke var der længe nok til at finde ro? Det har jeg så fundet nu. Måske fordi jeg har isoleret mig i barndomsegnen (lidt endnu) og holder #sommeriThy med alt hvad det indebærer af havegodter, havdyp og plantezen. Forleden da jeg sad i sofaen og drak min morgente gik det op for mig at jeg faktisk lever akkurat dét, jeg har higet efter i lang tid. Har længe været betaget af det rolige, grønne og kærlige univers Linda har. Og nu har jeg fundet det på min egen måde. Hvor er det r-a-r-t. Lige nu sidder jeg med formiddagste på altanen og hører kun fuglekvidder og sommerbrisen, der blidt rusker de grønne toppe. Jeg er, med hjælp fra Headspace, kommet ind i en god meditationsrutine igen, og har læst en del af de der selvhjælps-tør-du-mærke-livet-og-være-her-lige-nu-bøger, både i forsøget på at finde ud af, hvad jeg sådan faktisk vil (job, karriere) samt finde fæste i mig selv igen. Jeg har det lidt som om jeg faldt over juletræet, tumlede ind i det nye år og nu, efter en lang og spændende drøm, er vågnet op her i juli. Har trukket stikket fra bloggen her i noget tid, og det var egentlig ikke meningen. Nogle personer har fyldt en del i mit liv, og jeg har virkelig haft brug for ikke at skulle levere noget som helst, men bare være. Ret så luksus at få lov til det. Mine sidste mange somre har stået i pukleriets tegn – enten i bogparadiset i Aarhus eller som serviceblæksprutte for sommerfolket på Ønskeøen. Faktisk har sommeren siden jeg gik i 6.-7. klasse altid været fuld af jobræs. I Vandkantsdanmark er det jo lige nu højsæsonen er, og der hvor skoleelever eller studerende har fri til at knokle på og spare op til resten af (skole)året. Så det er egentlig lidt underligt, men også virkelig skønt bare at skulle være tjener for de langhårede pelsvæsner, der enten kalder på mælk eller kattepiller og gerne vil nusses mellem ørerne.

Ro er ret så godt, når der skal træffes beslutninger, og selvom jeg ikke er sikker på noget som helst endnu, så er jeg dog nærmere noget end nogensinde før. Jeg holder ferie indtil slutningen af august, men titter nok ind med drysvise hjemstavnsopdateringer. Og pønser desuden på en større blogmakeover og mange flere indlæg, efter ferien altså. kaffebarslængsler

Det er bestemt muligt at få kaffebarslængsler (og storbysavn) herude langt væk fra alt. Men min mor laver en skumgo’ latte og med lidt magasiner + venindelavet Spotify-ørekrammer går det. Snapchatteri gør også isolationen mindre.

KattenetGlæder mig naturligvis til at vende tilbage til kollektivet, Kbh og alle mine ting (der står langtlangt oppe på et loft på Nørrebro), men stornyder naturen og sommeren, selvom den er ret så vindblæst her på kanten af kongeriget. 

homeiswherethekittycatsare

Herhjemme er der overnuttede pelsvæsner, som garanterer evigblød pelsterapi og smil helt ind i hjertehulen. Home is where the kitty cats are, right? 

Morgenbuffet

Søvnige sommermorgener er altså gode! Også selvom vejret ikke altid er til at spise morgenmad udenfor.

IMG_1687Vejret uanset, så er der altid god grund til at gå udenfor. Har både set kronhjorte (heste med gevir), salamandere og firben, en ørn, et marsvinepar på fiskejagt langs kysten, et nyfødt hjortekid og et væld af smukke planter. (Lagde I mærke til at der slet intet katte-relateret er på det her billede?)

havcykel

Vestkysten har kun budt på én rigtig stranddag indtil videre, men cykler flittigt ned til havet og nyder en solnedgangsdukkert eller -svømmetur alt efter vejret. Som I kan se på Instagram, var det ret så vildt i går aftes. 

Arvestel

Er det ikke fint? Jeg har arvet mine morforældres mokkastel – tænk sig, de inviterede vennerne på kolbekaffe og kortspil engang for mange, mange år siden? Jeg kan slet ikke vente med at lege teselskab med min niece (eller invitere på kaffe, kage & cava i kollektivet). 

FullSizeRender

Sådan ser jeg ud i mit sommereksil. Tilbringer flere dage end sidste sommer i lange ærmer og helt au natural, dog heldigvis stadig med saltvandshår, og jordbær, hyldeblomster og havefriske kartofler i maven.

Jeg håber I nyder sommeren, hvad end I knokler på livet løs, holder ferie eller måske lidt af begge dele? 

KH & stort kram

Linnea

♥♥♥

Advertisements

4 thoughts on “Drømmen om et roligt liv uden for mange tømmermænd”

  1. Årh, de killinger dér!! Smelter mit hjerte 😀
    Jeg starter med at knokle i næste uge, så er min ferie forbi.
    fannyhesseldahl.dk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s