Jeg kan sove i flyvemaskinen

Hej!

Lige akkurat nu sidder jeg og er lidt mast indeni, i en Starbucks-lænestol i Schiphol Lufthavn (som de lokale udtaler [:shkrhipol:]. Det har været nogle hæsblæsende uger. Jeg ser virkelig frem til at lande i Aalborg i aften, og blive hentet hjem til Thy af min søde far. Det er absolut ikke gået glat som en majmåneds-kat at finde en til mit værelse. Så startede dagen i dag med tårer, der ikke var af den glade slags.

I går aftes havde jeg den mest magiske aften. Jeg er stadigvæk rørt over, hvor søde og dejlige mine kolleger venner i TravelBird Danmark er. Hele to taler holdte mine skønne boss-ladies for mig i går – og dér trillede der et lille vandfald af ydmyghedstårer ned af mine kinder. Får helt fugtige øjenkroge af at tænke på det igen i dag. Hvis det bare var for dem, så var jeg helt sikkert stadig en del af Danmark i TravelBird. Det er som om nogen bager vafler inde i mit hjerte. Og af den sprødeste sødeste slags. I er dejlige, og jeg savner jer allerede!

Nye eventyr venter forude og jeg er klar til at dyppe mine tæer i en svømmepøl af muligheder. Alt kan ske. Foreløbig har jeg en gensynsdukkertdate med Vesterhavet i morgen, og regner med at lave en søskendesandwich af et knus med mine to brødre i Aarhus her i weekenden. De to drønnerter skal moses med kærlighed!

Keizersgracht Amsterdam

Selvfølgelig kommer jeg til at savne Amsterdam. Den er nok den fineste by, jeg har boet i (ja, se selv på billedet ovenfor). At være i Amsterdam er lidt ligesom at være i Narnia – det er fortryllende flot og lidt som om virkeligheden (verden udenfor A’dam) eksisterer i en parallelverden. Måske også fordi lygtepælene langs kanalerne vitterligt ER Narnia-lygtepæle. Aslan gemmer sig helt sikkert i alle byens katte, og jeg mødte endda Mr. Tumnus på Rembrandtplein i onsdags. Ægte verdenskattedamer har en faun i hver en havn, ikke? 😉

Nu skal kufferterne checkes ind. Håber ikke der er alt for mange kilos overvægt, og at Lagkagehuset i Københavns Lufthavn gemmer en jordbærkage til mig.

IMG_6501

På gensyn i/fra Danmark!

♥♥♥

Linnea

Advertisements

5 thoughts on “Jeg kan sove i flyvemaskinen”

  1. Ønsker dig held og lykke med de nye eventyr. Du nåede i hvert fald at få Amsterdam sat på mit indre kort over steder, jeg gerne vil besøge. Det er SÅ lækre billeder du har delt. Som du selv skriver, alene det sidste der….

    KH Lisbet

    1. Tak helt fra hjertet af, Lisbeth. Er glad for at min Amsterdambegejstring er nået ud over skærmen – for den fine by er helt sikkert et besøg værd! En forlænget weekend er perfekt til at se den 🙂 Kh og varme tanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s