Første arbejdsdag i Amsterdam

TravelBird team Denmark

Er overstået for nogle timer siden. Jeg cyklede hjem langs Amsterdams kanaler i fuldmåneskin og med proseccobobler i blodet (+ nyindkøbt øko-ost i tasken). Føles som en drøm af den bedste slags.

Egentlig har jeg slet ikke rigtigt arbejdet i dag. Men været til onbirding, editor-træning og sniksnakket med mine nye kolleger. De er enormt søde, og som I ser havde de lavet fin og varm velkomst til mig. Kollegakærlighed! 22 nye birdies begyndte vi i dag. Fra bl.a. Tyskland, Sverige, Holland, Østrig, Rusland og Finland. Kom lidt for sent (farer vild trods gps. Flot, Linnea) og selvfølgelig mens den ene af de to grundlæggere af den nu 500+ store virksomhed holdt velkomsttale. I det mindste husker han mig nu, ikke.

to travel is to live travelbird

TravelBird er fordelt på 6 etager, og vi har egen baristabar i stueetagen, lækker madkælder med tre kokke, snackstationer på hver etage og generelt venlig, ung og international stemning. Der er fuglebure, gamle kufferter, retrotapet, Biergarten-borde og et drivhus som mødelokale. Intet mindre, altså. Lover flere (og bedre!) billeder snarligst. Havde dog travlt med ikke at fare vild.

Vi startede ud med crossianter med pålægschokoladekrymmel og introduktionsrunde (hvor jeg meget Linnea-agtigt fik sagt, at min hobby er at spise kage). Dernæst teambuilding og udlevering af state of the art MacBooks, en rundtur og mavelækker frokost (tiptop salat- & saml-selv-sandwichbar + friskpresset juice og smoothies). Mødte alle mine nye kolleger og blev introduceret til det nødvendige it-hejs. Så 2,5 times kursus og afslutningsvis mandagsfejring i Team Denmark. Gode resultater (og min ankomst) blev fejret.

Kunne det blive bedre?

JA. Lige next door ligger øko-supermarkedet Marqt. Jeg er i himlen! Eller osteparadis. I Marqt er der en hel køledisk kun med O S T. Som i fx revet gedeost til din pizza. Og en juicer, hvor 0,5 l friskpresset ØKOLOGISK appelsinjuice koster 2,19 €. Jeg kommer aldrig hjem. Siger det bare.

marqt AmsterdamNu må jeg på langs og lave lektier. Mine kolleger har nemlig påbudt mig at se Arvingerne til i morgen.

Godnat og glædelig mandag. For dét er det virkelig her. 

 

Advertisements

2 thoughts on “Første arbejdsdag i Amsterdam”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s