WALK UNAFRAID

lastnight

 

Jeg har haft svært ved at se det ske. At Fritzelkælderen i verdens bedste forstadsvillakollektiv skulle ryddes for Linnea. At alle mine fine sager skulle nå op gennem en loftslem på Nørrebro. At jeg nu ligger med en kop hjertekrammende lakridsthe og blogger om min sidste nat i kollektivet, ja faktisk i Danmark. For nu. Jeg kan jo altid komme tilbage, hvis ikke det går i Amsterdam. Selvom jeg mest har lyst til at flytte ind hos alle mine ting end at flytte dem igen. Gud bevare flyttemænd!

Her er tomt. Lydt. Har en LEGO-mand og nogle stearinlys til at varme mig på. Og ved, at der venter et stort udlandseventyr i morgen. Dette letsindige skarn skal ud og være verdensdamechic i Holland. Osteparadiset, hvor der ligger en by kaldet Gouda. Selvom jeg endnu er boligløs, og spilder tankekrudt på, om det nok skal gå, så bliver det jo virkelig et eventyr. Jeg er blevet hjulpet godt på vej af et par håndfulde FANTASTISKE mennesker. Flytte- (+ opbevarings)hjælp, afskeds-/gensynskram, eventyrsbajere, vinbarsbesøg, spontane kaffedates og sjælevarmende held og lyk’-ønskninger. Og alligevel har jeg slet ikke set alle dem, jeg gerne ville nå. Øv. Hektisk har det været. Men forhåbentligvis er de også i København, når jeg kommer hjem på weekend. Og har lyst til at se mig igen, selvom jeg ikke fandt tid til dem.

Jeg bør sove NU. For i morgen tidlig skal jeg spise morgenmad med en lille fyr, og følge ham i børnehave. Så hjem og pakke kuffertsættet og mose min dyne og pude i min rygsækken (de to har også været med mig i Hamborg). Støvsuge kælderen en sidste gang. Spise second breakfast med de rareste mennesker, jeg har delt hjem med siden april. Tænk, en af dem bager boller, en anden laver smoothies og sødeste svensken henter kager i Lagkagehuset. Bagefter har jeg en kaffedate, som kører mig i lufthavnen. De giver tårer i øjnene over, hvor smukke, åbne og varme mennesker virkelig er. Selvom det af og til halter lidt med at walke unafraid, så er det sådan nogle magiske kærlighedspersoner, der gør at jeg tør springe ud i eventyret.

Det bliver VILDT.

Jeg glæder mig, og prøver at forblive ubekymret.

Fortsættelse følger..

Advertisements

2 thoughts on “WALK UNAFRAID”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s