Sidder på en lykkeraket

Linnea_journalinnea

Og har eksploderende dobbeltregnbuer og galopperende enhjørninger i maven. MOVING JITTERS! Samtidig får jeg våde øjenhjørner, når jeg cykler rundt i smukke København og tager afsked med byens tårne og mine amazeballs venner + sødeste familie her i byen. Det er min sidste weekend i København (for nu). Snart jobber jeg på kontor (med kanaludsigt!) fra 9-17 i AMSTERDAM. Glæder mig usandsynligt til at finde bylykken i endnu en storby. Til at få nye venner. Til at cykle rundt på min hipstersmarte firmacykel med alt mit kattelir og fare vild mellem alle kanalerne. Til at blive en endnu bedre lejepen hos dem her. Til forår i tulipanlandet. Kan nærmest allerede smage, hvor det bliver.

Håber sådan, at I følger med mig på eventyr! Lige akkurat nu har jeg lyst til at danse rundt. Så det gør jeg til denne muntre sang:

Ikke mere onlinepoetik for i dag.

God weekend, drønnerter!

Advertisements

4 thoughts on “Sidder på en lykkeraket”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s