Fugleflugt, rejsemave & glædesinvesteringer

norwegian_trondheim_2014Himlen over Norge i september. På vej hjem fra Trondheimtur og søstersjov

I sommers, da jeg var med min søde københavnerbror i Parken, for at se min første landskamp, kiggede jeg mere op i skyerne end ned på det grønne græs. Hvorfor? Jo, der var en del flyvere i luften over tribunen. Jeg fik akut eventyrlyst og en knude i rejsemaven. Hvor mon de er på vej hen, alle de fly? Selvom jeg var i praktik og havde indfriet min københavner- og kollektivdrøm, så var jeg søgende. I november dumpede Amstedam ned i min turban, og d. 28. stikker jeg af. Alligevel vågner jeg hver dag helt fortumlet og med mavespændinger. Bange. Stresset. Over alt det, jeg skal nå, og om det mon skal gå? Har bl.a. ikke noget sted at bo. Men har jo indtaget Hamborg og København uden rede, så mon ikke jeg klarer denne flytning også?

Er på vej mod nye eventyr, en ny hovedstad, et nyt job. Bird er åbenbart the word. Forlader Early Bird for at jobbe hos TravelBird. Trækfugl er vel egentlig meget passende. Har flyttet syv gange de sidste fire år. Bl.a. til Hamborg og retur. Selvom øjene af og til blændes af tårer, så føles det godt. Går i seng med en tro på at det hele nok skal gå. Vågner op og panikker. Når at falde til ro. Og så starter det forfra næste dag. Det ville være rart med en anden trækfugl at hvile mine vinger bag. Heldigvis tror jeg, og trøster mig på, at de vigtigste skridt, dem tager man alene. Og eventyr er altid en god glædesinvestering. Som en sød læser skriver: “De ting der gør en lidt bange, er som regel dem der giver aller mest bonus på livskontoen i sidste ende.” Amen. Og nårrh ja, jeg har jo nogle vinger at hvile mig bag: jeres.

 Tak for jeres opadvendte tommeltotter og hepperier.

De hjælper.

I hjælper.

PS: Hvis du søger eventyrsoundtrack til din egen fugleflugt, så er den her et ørehit:

 

Advertisements

2 thoughts on “Fugleflugt, rejsemave & glædesinvesteringer”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s