Søndag på en torsdag

GODT NYTÅR, fineste internetvenner

nytår2015

Jeg håber, I er kommet godt over i 2015. Jeg havde en venindevarm nytårsfejring med bobler x mange + lidt skandaler.

Tak fordi I følger med her på bloggen. Det er snart fire år siden, jeg startede min bloggerier her. Der er sket meget med bloggen – og med mig siden januar 2011. 2014 var på mange måder et meget turbulent år, og det er 2015 allerede. Mit nytårsforsæt er at få ro – både på livet og inden i mig selv. Det trænger jeg i allerhøjeste grad. Er sikker på at livet vil os det bedste. Og nu har vi fået et helt nyt år at lykkejagte i. Kom an, 2015!

Tømmermændskrammere fra kælderen i Vanløse.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s