Sygdom, 2014-tanker & fredagshumør

jul_vanløse_journalinnea

På trods af diverse kosttilskud, sund mad og en vintervarm fodkrammer af et par Ganni-støvler, så er har jeg været decembersløj siden tirsdag aften. Det hjælper ikke tage til koncert for at supporte en fyr(jeg engang mødte i byen i Hjørring i 2009)s band og dagen efter at tage på kattecafé med bedsteveninden, jeg har kendt i hele 20 år. Derfor har jeg opholdt mig utrolig mange timer i min seng de sidste dage. Egentlig kan det jo være hyggern at være syg – har bl.a. fået set 5+ afsnit af Sons of Anarchy, trawlet blogs igennem og fået skrevet Facebook-beskeder og sms’er til bekendtskaber, jeg ikke har fået hørt til længe. Det er dog frustrerende ikke at ha’ evig energi og at sætte opgaveskriveriet og arbejdet på standby. Det hober sig op. Og udsættelse er altså ikke min ven.

Vel har min krop været i ro de sidste dage, men har slet ikke givet min hjerne ro. Den kører turbo på tanketog (eller -tåger). Har ikke engang kunnet samle mig om at læse bøger, så forstyrret er den kære hjerne. Noget af det, jeg har tanketumlet med er at tænke tilbage på mit 2014. Jeg er en anden Linnea, end hende, der skrev det her i januar (og apropos det med mænd, så har jeg da mødt nogle stykker af dem siden januar, men jeg er ret så glad for at ha’ hele Linnealand (næsten) for mig selv). Jeg har også været i praktik, sæsonslavet for sommerfolket på Læsø, besøgt Studenterrådgivningen og indfriet to styks drømme.

Faktisk har jeg reflekteret (tanke-navlepillet) meget over mig selv og mit liv her i 2014. Det tror jeg, er ret karakteristisk for os, der er i midt20’erne. Vi, de børnevoksne. Vi har os selv, måske en kæreste, men ingen børn. Vi fester ikke så meget som da vi var 23. Vi tænker måske bare lidt for meget over livet og hvilke valg vi skal træffe. Og især kvinder; hvornår skal vi ha’ børn? Egentlig er der vel meget andet, vi kan bruge vores tankekrudt på. Tror vi skal nyde friheden lige nu, og ikke bekymre os for meget. Jeg aner ikke, hvor jeg er om tre år. Og det er jeg helt A-OK med. Der er ingen grund til at påføre os selv unødig sjæletortur eller lægge femårsplaner. Det hele går nok, og måske tager livet endda dig på uventede eventyr?

Skåler for fremtiden i urtethe. Vildere bliver det ikke for mig i dag. 

OK, det passer ikke. Taylor Swift får de sidste ord:

Glædelig fredag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s