Ain’t it funny?

Det der med at vi ikke ved, hvor vi ender henne? Kan f.eks. huske da jeg gik i 8. og var på lejrskole i Tjøwenhaustrup (som jyder ynder at kalde vores smukke hovedstad). Vi boede på Bellahøj Vandrehjem og var i Tivoli, på kanalrundfart og alt det der. Husker tydeligt, at vi sejlede forbi Mærsk med de blå vinduer. Så kom vi til Den Sorte Diamant / Det Kgl. Bibliotek. Dét var et eksotisk sted. Tænk, KONGELIGT bibliotek ligefrem? Hvordan mon der ser ud? Hvem mon bruger det?

Den Sorte Diamant

Spoler 11 år frem i tid, og ved I hvad? JEG bruger det. Og det gør mange andre helt almindelige studerende. Er vild med det. Selvom Statsbiblioteket i Aarhus også er et rart sted, hvor jeg har spist meget kage, så er Diamanten noget andet. Det ligger helt ud til vandet = kanalkig til frokosten. Kageudvalget er lidt dyrere og er sådan Københavnerfint. MEN, der er de bedste romkugler. Romkuglen er simpelthen dyppet i smeltet chokolade inden den rykkes rundt i krymmel. Så inden du fylder munden med romsnask, bider du igennem et sprødt chokoladelag. Uhm! De koster 18,- og kan redde enhver dødsdag med specialet.

romkugler Den Sorte DiamantLatte + øreguf + romkugler = fredagsfest på læsesalen.

Faktisk lever jeg det søde liv i dag. Fik havregrød kogt med mælk, rosiner og vanillepulver og toppet med guldkaramel (dulce de leche). Varmt vanille-karamelknus fra morgenen af. Og derefter hoppede jeg på cyklen og mødtes med en kollgiebuddy, der også er flyttet hid. Vi måtte jo ind på Jægersborggade og smage på (gratis) donuts fra Donut Shop. Ikke dumt med second breakfast i form a donut-tapas.

donut tapas the Donut Shop Jægersborggade

Er helt flyvende i dag. Måske fordi jeg tog mod til at fortælle sandheden i mandags, og I tog så pænt imod den? Måske fordi solen skinner, og jeg slet ikke mærker at vi er i november? Eller måske fordi, jeg har fået en ny hue (+ er høj på sukker)? Har det præcis sådan her, og jeg stornyder det.

Har I det godt? Det håber jeg.

Sender fredagsknus ud til hver og en af jer.

Advertisements

2 thoughts on “Ain’t it funny?”

    1. Den var vidunderlig! Farligt sted at studere, når de gemmer på sådanne lækkerier i caféen.
      Tusind tak, Maria. Det er jeg virkelig glad for ❤ Det er virkelig dejligt at få åbnet op. Selvfølgelig også hårdt. Men jeg tror bare det er så vigtigt at huske at lukke andre ind i det svære. For så bliver det nemlig meget lettere, er min erfaring. Mandagsknus til dig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s