Life is Like a Box of Chocolate

chocolate_journalinnea_copenhagen

– you never know what you get. Og tak Gud for det! Hvor ville livet være kedeligt, hvis jeg vidste, hvad jeg vågner op til i morgen. For os, der vægter eventyret højt, er livets uforudsigelighed en gave. Sådan tænker jeg i hvert fald.

Jeg er blevet 26. Faktisk er det slet ikke så slemt at nærme sig de 30. Har aldrig været en af dem, der har været god til at fejre sig selv. Jeg er ved at lære det. For hvem holder ellers fest for mig?

mandagsbobler

Ingen fest uden bobler. Ej heller på en mandag! Cava i en semitør version fra Cordorniu. En festlig boblevin – perfekt til kage.

kagepigekageEt par timer af min fødselsdag blev nemlig brugt på en af mine yndlingsbeskæftigelser: at bage kage(r). Linneaficerede denne opskrift (hvilket egentlig betyder at tilføje hakket chokolade i bunden, tune cremen med vanille og bytte frugt ud med mine favoritbær).

brownie_raspberry_cheesecake_journalinneaÉn kage er naturligvis ikke nok for en kagepige som jeg. Derfor lavede jeg en brownie cum cheesecake twistet med hindbær (inspireret af kageSarahs kage her. NB: skru altid op for vanillen i enhver kage. Og put altid nødder i en brownie).

blomsterbluhmenBlev i allerbedste voksenfødselsdagsstil begavet med fine blomster og andre evigskønne sager. Som fx. ripasso og prosecco.

gaver_journalinneaFik også de 70’erfine skindhandsker, vaffeljernet, et billede taget af min dygtige søster, gavekort til en spontan spiseoplevelse og en tegning, jeg kan rådføre mig med, når jeg skal til at ha’ børn. Tegningen forestiller nemlig ikke et finurligt væsen, der gemmer sig bag et akvarium, men en kvinde af en art, gravid med robotbabyer. Gotta love børnevenner!

En anden gave, der vist ikke kun er tiltænkt mig, var at Oh Land (hvis storesøster, engang på Grønland, stjal et par sko til min storebror) i går udgav endnu en dansabel skønsang med en mørk og pigesej video:

Dagen i går gav mig ro og en tro på at livet kun bliver bedre. Hang in there!

Og husk at hold din egen fest. Bare en lille bitte fest.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s