Oktoberbarn

På mandag sker det; jeg fylder 26 og er nu uundgåeligt på vej mod de 30. Ikke at det stresser mig. Synes faktisk det er ganske rart at blive voksen?! Hvad ønsker man sig så som snart 26-årig? En blandling af efterårsrare herligheder.

oktoberønsker1. Lidt kulør på vanten skader aldrig. Synes de er 70’er-flotte og vil passe godt til min armygrønne vinterjakke. Find dem her.

2. Et vaffeljern. Sørme så! Sidste år skrev Emily meget om vafler. Og tænker at eksperimentere med boghvedemel, mandelmel og andet glutenfrit guf. Bliver helt sikkert et morgenmadshit i kollektivet. Find det her.

3. Alleryndlingsparfumen jeg aldrig bliver træt af. En gang Stella altid Stella. Køb den her.

4. En efterårsbog, jeg efterhånden er lidt sent ude med. Den udkom mens jeg stadig jobbede i boghulen i Aarhus, men fik den aldrig læst. Læste for nyligt om den hos Sine, og nu MÅ jeg altså på et fransk læseeventyr. Køb den hos din boghandler.

5. Korte, grønne gummistøvler til en str. gnom som jeg. Kommer aldrig i de langskaftede, jeg købte under studietiden i Hamborg. Og røjsere er altså et must i efterårsvåde Danmark. Findes bl.a. her.

6. Marimekko er meget mere end en overdimensioneret og overeksponeret blomst. De har ligesom Iittala gang i rigtig mange fine, finske sager. Vil bruge den som vandkande til middagsbordet (skrev jo, at jeg var blevet voksen). Fåes her.

Ha’ en skøn weekend, kære internetvenner.

Og hej til jer nye læsere, som har fundet vej herind. Tak!

Advertisements

2 thoughts on “Oktoberbarn”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s