Statusopdatering

Hej med jer, fine læsere.

Tak fordi at I igen og igen finder vej til bloggen, lægger en kommentar eller liker et indlæg. Hænderne op for jer!

0800

Og undskyld mig. For jeg har ikke selv fundet vej herind i noget tid. Kun i mine tanker.

2014 har været et omvæltende år i den her Linneas liv. Der er sket rigtig mange gode ting. Men der har også været nogle grove energislugere forbi. Jeg er dog ved at lande på alle fire, og har taget mig af de trælse ting. Og bedt om hjælp. Jeg har fået mere nærvær og gode rutiner. Hverdagens funktionsdygtighed er ikke til at undervurdere. Og min hverdag er ved at falde på plads efter mange hektiske måneder.

mental coffee break journalinnea

Meditation = en mental kaffepause.

Jeg propper dagligdagen med ærinder, der gør mig glad. Og det er ikke længere at købe lyserøde ting eller den ugentlige blomsterbuket. Men at vande mine krukkeplanter (som er meget mere bæredygtige end den skrækkelige blomsterindustri, afklippede buketter fremstilles i). Læser papiraviser, bøger og prioriterer min søvn. Fører aktivitetsskema over mine dage, så jeg ved, hvor min tid bliver af. Er så småt startet med en positiv dagbog. Og så er jeg begyndt at meditere. Den fikse idé fik jeg fra Arianna Huffingtons Thrive, der om noget er en bog, som har påvirket mig i 2014. (Jeg har også læst artiklen i Informeren, men Arianna og Svend Brinkmann er faktisk overraskende enige. Begges tankegang er nemlig inspireret af stoicisme.) En meditations-app lyder måske ret så speget, men det er intet mindre end genialt. Headspace giver vitterlig headspace. Hjerne-yoga af den bedste slags. Prøv den.

I får lige et oktobertip mere med; Angus og Julia Stone gør mit efterår noget nær perfekt og minder mig om søde sommerdage.

Tak fordi I kom forbi.

Advertisements

2 thoughts on “Statusopdatering”

  1. Uhh smukke L, jeg freaking fucking LOVEer dine try-em-out links, tak for skønne toner og afslapning for hjernen, du er en rigtig skøn hverdagssveske. Knus herfra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s