Opskriften på at finde sig selv

er jeg næppe den eneste, der søger. Det ses tydeligt i denne spjelingstid. På Instagram, blogge, i portrætinterviews, i magasiner og i selvbiografier kan vi læse om og spejle os i andres livsfortællinger. Men jeg tror nødvendigvis ikke, du skal kigge til sidemanden (eller -damen) for at finde DIN vej. Og jeg tror ikke, der er nogen opskrift. Find ind til dig selv. Mærk efter. Vær modig. Sig fra. Og brug rigtig meget tid alene. Fordyb dig. Gerne i naturen (den hjælper altid altid at forfriske lungerne med saltvandsluft eller skovsnifferi). Kig ud ad vinduet. Og tro på at livet vil dig alt det bedste.

Vi kommer igennem mange poetiske mellemregninger i vores liv. Nogle af dem får os helt sikkert til at gnave lidt på hjerteroden eller trækker op til stemningstorden i det indre. Og meget af det giver ingen mening lige nu. Men jeg tror på, at vi kommer igennem det. Og at alt ender godt. På en eller anden måde, altså. Ligesom jeg ikke kunne forestille mig her, hvor jeg er nu, da jeg var 15, så er det slet ikke til at forestille sig alle de magiske ting, der sker de næste ti år.

image

Snup en kop the, tænd et stearinlys. Nyd solens sidste stråler og stol trygt på at alt nok skal gå. Verden er med dig, og den vil dig det allerbedste. Tro på det. Hvil i det. Smil i det.

Advertisements

3 thoughts on “Opskriften på at finde sig selv”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s