Let’s Get Drunk on Our Tears

Kender I det? En sang, en bog, en film, der rammer dig lige dér. Der, hvor du trækker vejret dybt ind, og mærker at den ER dit liv? Tag at se Begin Again. Den skulle egentlig ha’ heddet Can a Song Save Your Life? Og er helt sikkert en hollywoodificering af det irske indiefilmhit Once, der bestemt også er seværdig. Og begge film har helt fabelagtige soundtrack.

song-save-your-life-69679

Føler I at jeg sylter bloggen lidt, så er det bare fordi jeg bruger uendelige tankestrømme på at finde ud af mit liv. HVAD vil jeg? Det er helt sikkert nogle ting, jeg skal (afslutte universitetet). Men sådan i det store og hele, h.v.a.d. vil jeg så? Det ville uden tvivl være nemmere at svare på, hvis jeg havde et fast holdepunkt (nogle kalder det en kæreste), og var lidt mere simple minded. Men jeg har FRIHEDEN. Til at svælge mig i godtkøbslykke i form af dyre duftlys og et par nye sneaks. Uendelige mængder af lyserøde prydgenstande. Hvid Valrhona-chokolade. Frihed til at flakke rundt og lede efter meningen med livet. Solen skinner og verden er endnu ikke gået under.

“We are all lost stars trying to light up the dark”. 

Det gælder også dig.

Især dig.

Advertisements

2 thoughts on “Let’s Get Drunk on Our Tears”

  1. Søde dig. Når du finder opskriften på, hvordan man “finder sig selv”, sender du så ikke lige mig en mail 😉😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s