Regndråbepræludiet

eller blot: søndagssangen. 

De håndholdte selvudstillingsmontrer svømmer over med kaffekopper, magasiner og #søndag i dag. Søndag er nok min yndlingsdag, trods dens påtrængende sjæletortur. Vejret i dag indbyder til hjemmesysler, tunge romaner og varme drikke. Til stilhed. Til at kigge indad og mærke efter. Om det så er en forladthedsfølelse, der gnaver på hjerteroden eller det er plain old tømmermænd. Jeg er ikke ramt af nogle af delene, men føler mig underligt blottet. Svært at forklare egentlig. Men søndag er bare en rar dag at få en dybfølt krammer på. Så hvis I trænger til en, er den hermed serveret.

God søndag.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s