Livet efter sommeren

Hej venner!

Så er jeg stået op af sommerdvalen. Har I det godt derude?

Det er så småt ved at gå op for mig, at der er et liv efter sommeren. Det er snart tid til at komme op i gear og få det allerbedste ud af min yndlingsårstid; efteråret. Tilbage til byen, mit skønne kollektiv, veninder, alle mine ting – og ikke mindst mit eget værelse. Gud, hvor har jeg savnet det efter snart 2 måneder i frivillig sommereksil. Egentlig har det været rart med et break fra hverdagen, fra bloggeriet og fra byen. Selvom jeg har slidt som sæsonslave på Ønskeøen, så var det tiltrængt med lidt perspektiv på livet. Få lidt strækmærker på sjælen. Føler at jeg er blevet utrolig gammel henover sommeren. Måske er det bare fordi jeg stadig er træt ovenpå tjenerlivet. Måske fordi jeg føler, jeg skal nå det hele. Og hvad vil jeg egentlig? Synes det er store spørgsmål, der trænger sig på her ved sommerens slutspurt.. Kan man være sommerdeprimeret? Og ha’ søndagsfornemmelser på en lørdag?

sensommer

Her bør jeg vist flette svampetærten, trykke play på Beyoncé og danse regndans indtil tungsindet letter.

Lige pt befinder jeg mig hjemme i mit barndomshjem. Det tætteste jeg kommer på at tage i sommerhus, er at komme hjem til mine forældre i Thy. Med alt hvad det indebærer af genbrugstogter, svampejagt, bærspiseri, katteklap, badeture, tunge bøger og sort the.

brombær

vesterhav

kantareller

fryserjeg

God lørdag, derude i sensommerDanmark.

Jeg har savnet at skrive for jer. 

Advertisements

2 thoughts on “Livet efter sommeren”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s