Bogsommer

Fra tirsdag og 1,5 måned frem, sæsonjobber jeg på Kattegats kulinariske knaldperle. Vacationland. Ønskeøen. Læsø, naturligvis. Jeg føler mig nøgen uden en god stak bøger, så pakker kufferten med bøger. Bl.a. de her:

#girlboss thrive lean in

Har været et lille svin og købt dem på nettet. Til mit forsvar, skal det siges at jeg undersøgte, om de kunne fåes i hardcover herhjemme, inden jeg klikkede køb. Egentlig skal min sommerlæsning slæbes med til Læsø i dette fine net, jeg hapsede i Boghallen onsdag aften.

heart books toteDen lille badge, der sidder på nettet, er også fra Boghallen. De har mange finurlige (til en 10’er stykket). Se selv:

book badgesJeg har slet ikke fået læst nok det sidste halve år. Faktisk er jeg stadig i gang med den første af de her. Den er god, lang og med seje kvinder. Indtil videre kan jeg kun anbefale den. På hjerter-i-øjnene-måden. Så tag den med på ferie. Den er lige kommet i paperback. Lover selvfølgelig at anmelde sommerlæsningen, efterhånden som jeg får dem læst.

Hvad læser I?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s