“Goodnight you princes of Maine, you kings of New England.”

Jeg har kun været der i en bog, nogle gode film (den her, den her & den her) og en halvdårlig tv-serie. Men er så absolut overbevist om, at Maine er STEDET. Der kunne jeg godt tænkte mig at bo engang. Bare én dag. Den perfekte blanding af Norge, Sverige OG Læsø – bare i USA. Hummere. Elge. Hav. Skov. Klipper. Behøver jeg at sige mere? Det har jeg faktisk heller ikke tænkt mig.

Se selv her, hvor vidunderligt tillokkende denne smukke New England-stat er:

Maine

(Jeg sagde jo, jeg har udlængsel!).

Forestiller mig, at der altid er godt vejr, The Moody Blues & Donovan flittigt spilles på den lokale radio og at mændene ser præcis sådan ud.

maine_sign-620x412

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s