Søndagsstrømmen

Som den trofaste læser sikkert har bemærket, har der været store udslag i live-dækningen af en vis Linneas liv siden slut-februar.
Jeg arbejder stadig på at kommunikere, hvordan jeg egentlig har det. Og på at slippe overfladen. For tror sådan set det både er mere givende for jer og mig at være ærlig. Også om at jeg ikke er perfekt.

I har fulgt mig gennem en omgang hjertesmerte og samtidig et halvt års specialeskrivning, der også krævede en del tårer og trøstespisning. Midt i alt det, stod jeg også og skulle finde ud af, hvad jeg ville være og hvor jeg ville være det. Klassisk ung-og-i-20’erne-scenarie. Jeg har fundet hjem til København og er havnet i det skønneste kollektiv, der giver mig smilehuller i hjertet, når jeg tænker på det (er i Thy p.t.). Og har i praktikken fundet ud af, noget af det, jeg kan. Så selvom jeg følte mig som en stor fiasko og verdens dummeste hin fredag for et par uger siden, så kan jeg også se, at jeg måske ikke havde de bedste omstændigheder og forudsætninger for at ace specialet. Og det uden at lyde som en stor undskyldning for mig selv.

Vidste godt, at det jeg afleverede ikke ville gå igennem med flying colours. Jeg gjorde det, jeg var i stand til. Og det var åbenbart ikke godt nok. Har læst et sted, at der ikke er noget, der forsvinder ud af vores liv, før vi har lært det vi skal af det. Så hej Speciale 2.0.

(Ja, det bliver lidt langt, men har lige brug for at lidt gennemtræk i hjernen.) Har haft svært ved at få vejret de sidste par uger. Og var nok lidt for hurtigt ude med “alt er godt”-udmeldingen. Men det bliver det, er jeg sikker på.

20140623-014450-6290593.jpg

20140623-014512-6312026.jpg

En tur til Thy, kornmarker, Vesterhavsfrisk blæst, kattecutelinger og en omgang forældreforkælelse gavner. I morgen (mandag) har jeg æren af at sætte hue på min lillebror og derefter sommerfestivitas med gamle gangbuddies i Aarhus. Sidste uge i praktik og så til Ønskeøen og lege ødarling (og lade kontoen op). Håber på det giver ro på åndedrættet og sommer i sindet.

 til jer

Advertisements

2 thoughts on “Søndagsstrømmen”

  1. Har savnet indlæg fra dig – selvom jeg jo godt vidste at der var en grund til stilheden… Det lyder altså skide hyggeligt med studenter gilde og gang-buddies 😊 Det kan vel sætte lidt plus ind på den mentale konto!😊 Rigtig god tur til Ønskeøen, håber det kan flaske sig med pit-stop i Aa på vej hjemover… Stort kram

    1. Du skriver altså bare de dejligste kommentarer, Maria! Jeg fik skejet lidt ud og fejret min bror. Det gør at jeg nu meget snart falder i søvn med et saligt smil. Tæller ned til Læsø! Det bliver så skønt. Håber også vi finder ud af at ses 🙂 Det kunne være herligt. Kæmpe krammer til dig ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s