Om mænd

singleliv

Siden jeg skrev om manglende dobbel-regnbuer og enhjørninger i efteråret, har jeg kun stjålet kys (og nogle gange lidt mere) fra hr. ekskæreste, en 30-something med flotte krøller (og en riiiimelig mærkelig hjerne), en Læsøfyr, + én til. Det har været helt bevidst. Inden jeg mødte hr. eks, i sommeren 2011, havde jeg faktisk en aftale med mig selv om, at jeg skulle være single i minimum 2 år. Fordi det havde jeg brug for, og det var sundt for mig (datede 2 fyre samtidig den sommer). Enter hr. eks og bum! der gik lige 2 år med (endnu) et forhold. Så NU tager jeg et tiltrængt sabbatår fra kæresteriet.

Jeg møder jævnligt virkelig søde fyre, der godt kunne true mit sabbatår. Dog har de sidste 6 fyre, jeg har mødt, og tænkt sødhedsalarm! om (+ også snakket & grint godt med) haft kærester (som de i øvrigt stadig har). Og den slags er jeg altså vokset fra at rode mig ind i. Egentlig er det jo også meget rart at snakke med mænd, uden at der skal være noget sværmeri inde over – jeg synes mænd er ret sjove og fascinerende (deres hjerner fungerer jo helt anderledes). Derfor sætter jeg (sødhedsalarmer aside) pris på mandligt selskab.

Men det er desværre ikke så ligetil at tale på tværs af køn. Når man sidder på værtshus og snakker familiehistorie, fotografi og rejsemål med en fyr, som er placeret i noget lig en bror-kategori – dvs. en, der er virkelig rar og god at snakke med – stiger irritationen voldsomt, når jeg pludselig mærker hans hånd på det nederste af min ryg. For hey altså, du har jo en kæreste! HVAD laver du? FLYT DIN ARM, spade! Et trick er at flytte sig væk fra armen, og lade som om, det var en fejl. Når det så sker igen (og man for i øvrigt er de sidste to tilbage i selskabet), er der ikke andet at gøre end stilfærdigt at spørge:

-Hvad laver din arm på min ryg? For har du ikke en sød kæreste hjemme på Amager?

Og han så svarer:

-Jo, men man kan godt få brug for bekræftelse af og til.

Jeg ved ikke om det er mig, der er naiv. Men jeg ville altså virkelig gerne bare kunne sidde og snakke med en mand, uden at der går parringsleg i den. At man blot kan sætte pris på selskabet og samtalen, nyde øllerne og dele brudsstykker af sin livshistorie, uden at skulle hoppe rundt i sædet i flugt fra snigerarmen.

That miracle is yet to happen. Bliver skuffet, hver gang det sker. Forstå det nu, mænd: Jeg vil bare snakke, ikke snave.

Måske er det bare mig, der skal afstemme min virkelighedsopfattelse?

Om Amagermanden skal det siges, at vi endte aftenen på en bænk ved Sønder Boulevard i morgensolen. Og at jeg bl.a. rådede ham til at granske sit forhold.

single rainbow journalinnes

Single rainbow på vejen hjem i morges. Et tegn fra oven?

Håber I nyder lørdagen, folkens. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s