Filmen knækkede

20140613-012556-5156689.jpg

I morgen er det en uge siden, jeg fik en mail, der kastede min fremtid op i luften. Men heldigvis – med hjælp fra søde søstre, forældre, veninder, koller, læsere, sommervejret og et par andre rare væsner – landede fremtiden på alle fire efter lidt tankerumleri. En ny virkelighed tager form. Frk. Fremtidsdrømmer skal cowboye op og finde jernfliden frem – så går det hele nok. Ingen er døde (dog bortset fra min t-baby), og det er de lyse nætters tid. Life goes on – også selvom man kommer lidt på vildveje. Heldigvis kan jeg (efter lidt tid) grine af det meste. Og måske er det meget sundt at blive slået hjem i livets Ludo af og til.

I er dejlige! Tak fordi I læser med.

Love always

L

Advertisements

2 thoughts on “Filmen knækkede”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s