Ugerevyen

Nå, men altså. Gårsdagens indlæg udviklede sig i lidt en anden retning end hvad jeg havde planlagt. Sådan kan det gå, når tankerne kaprer fingerspidserne og styrer skriveriet.

Hvad jeg egentlig ville ha’ vist jer, var lidt billeder fra min uge. Den var, i grove træk, præget af at slippe en fugl løs i Aarhus, en tur i Parken og venindefejring.

Kollektivliv

Når man er en fortravlet dame, så er det intet mindre en fabelagtigt, at bo et sted, hvor der bliver gemt aftensmad til en. Hurraah! for livet i kollektiv.

KartoffelrækkerneGood ol’ Jesus’ himmelfart betød onsdagsløjer. Grillpølser og fo’bold med en af mine mange, dejlige brødre blev det til.

i ParkenDet var særligt at opleve irl. Se fædrene, der stolt havde sønnerne med. Havde ærligt håbet på en masse pæne svenskere, men dem var der ikke rigtig nogen af. Var ikke vildt optaget af selve spillet, men mere af hele kulturen omkring mig. Kiggede langt efter de fly, der tegnede himmelstriber på det blå. Blev for alvor ramt af udpinsel, og spekulerede på, hvor de mon fløj hen.

ThriveNetshoppede intet mindre end 3 managementbøger (skrevet af kvinder). Bl.a. den her, som jeg glæder mig til at sætte tankerne i.

Pukka Tea Star Wars MoleskineFor vild i Kbh (intet nyt i det). Slæbte rundt på notesbogen her, med håbet om at få lukket nogle tanker ud på papiret. Det har jeg endnu til gode. Og mens jeg skrev det her, blev theen kold. Story of my life!

Heldigvis nåede jeg i dag i kolonihavehus hos yndlingsfamilien fra Frederiksberg. Det var skønt at bade øjnene i farveflot blomsterfryd, og dufte til en skøn blanding af grill og alskens afarter af blomster. Aaahh havelykke!

Denne uge står på søsterbesøg, distortion, berlinerbesøg og gourmetsushi. Selvom jeg faktisk har lyst til at egotrippe, og få styr på alt det, jeg mangler. Har følelsen af at være konstant bagud og kikset. Dét må jeg rette op på.

Tak for nu, rare peeps.

Advertisements

4 thoughts on “Ugerevyen”

  1. Hej L.
    “Kunsten at lede sig selv” af Randi B. Noyes kan varmt anbefales. Skrevet af en kvinde. Endda en Nordmand – og af god størrelse (ikke for stor).
    Kram
    T

  2. […] I sommers, da jeg var med min søde københavnerbror i Parken, for at se min første landskamp, kiggede jeg mere op i skyerne end ned på det grønne græs. Hvorfor? Jo, der var en del flyvere i luften over tribunen. Jeg fik akut eventyrlyst og en knude i rejsemaven. Hvor mon de er på vej hen, alle de fly? Selvom jeg var i praktik og havde indfriet min københavner- og kollektivdrøm, så var jeg søgende. I november dumpede Amstedam ned i min turban, og d. 28. stikker jeg af. Alligevel vågner jeg hver dag helt fortumlet og med mavespændinger. Bange. Stresset. Over alt det, jeg skal nå, og om det mon skal gå? Har bl.a. ikke noget sted at bo. Men har jo indtaget Hamborg og København uden rede, så mon ikke jeg klarer denne flytning også? […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s