På sporet af den tabte tid

Det er faktisk allerede mandag, og en helt ny uge. Men jeg er stadig i søndagens vold. Det er tid til ugerevyen. Tid til, at jeg tager mig tid til at skrive. For jeg har slet ikke skrevet andet end i praktik, her den sidste uge. Måske er det derfor, jeg føler mig helt ved siden af mig selv. Måske er det fordi, jeg har haft en(dnu) en umådelig travl uge, og slet ikke er klar til mandagen endnu. Måske fordi jeg endnu ikke har hørt noget til mit speciale, og frygter det værste. Måske fordi, jeg ikke har lavet yoga siden januar. Hvor blev tiden af? I februar, havde jeg stadig ikke fattet at vi skriver 2014. Nu er det allerede juni. D. 2. juni faktisk. Og Cover skriver ikke om andet end sommerferieplaner.

Jeg har udlængsel. Nej, egentlig udpinsel. Jeg længes efter noget, jeg ikke kan formulere klart. Længes efter at høre til et sted. Jeg så Lovebirds i torsdags, og blev helt venindevemodig. En fra mit kollektiv tog sig tid til at spørge: “Har du det godt?”. Jeg bobler på mange områder over af lykke, og kan slet ikke få mine kagebuttede arme ned over København og mit nye liv. Men jeg mærker også, at jeg er flyttet fra to tætte veninder + 1 stk bror i Aarhus. Så på nogle punkter vakler jeg usikkert fremad, fordi jeg har forladt noget trygt. Samtidig er det lågsus at være så fri. Dét bør jeg se at fokusere på.

Hvad der egentlig piner mig, er at jeg ikke bruger tiden fornuftigt nok. Der er så meget jeg gerne vil nå. Så mange bøger, der skal læses. Ord, der skal skrives. Planer, der skal fuldføres. Hvordan når jeg det hele? Ved at stoppe her, og sove, velsagtens.

Hvis I møder mig i det virkelige liv, må I virkelig gerne gi’ mig en krammer. Eller en lammer.

Sov skønt og kom dejligt ind i mandagen, søde internetvenner.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s