Et letsindigt verdensbarn

got koldskålmed eget take på got milk-reklamen: “Got koldskål?”

Det er ikke fordi jeg går og løser verdensgåden, at jeg ikke har blogget. Næ, jeg har været lidt småskranten, på tour til Ønskeøen og sørget for at den Læsøianske ungdom fik fine konfirmationer (red. jeg har været på Læsø på en kontoopladningstur).Og så har vi travlt på kontoret. Og jeg bor i kollektiv og solen skinner. Og, og, og..

Konfirmation Hotel Nygaard LæsøGlimt fra søndagens konfi-gilde.

Det er lige med at finde tid til det hele, ikk? Allerhelst vil jeg jo gerne gi’ mig selv 100 % alle steder. Men det er umuligt. Og det er noget er det, jeg stadig lærer. At sige nej. Sige fra. Acceptere at jeg ikke kan være superLinnea hele tiden. For jeg kan jo ikke ligge på stranden med koldskålsdrop i armen og være verdens bedste praktikant, nærværende veninde og sød medkollegianer (vrøvl, er altid sød). Bloggen bliver ikke passet, bunken af bøger, jeg længes efter at læse, samler støv. Og dog tænker jeg hver dag at i aften, så sker det. SÅ får jeg lavet nye kategorier, kodet lidt her, lavet en link-love side og skrevet noget skønt og klogt til jer. For jeres og min egen skyld. Jeg savner de gode, gamle specialeskrivningsdage, hvor jeg kælede for bloggen hver dag.

Godt at jeg hverken har kæreste eller børn, for hvordan skulle tidspuslespillet dog gå op?

Kan mærke at jeg trænger til at få ro på. Heldigvis skal jeg ingen steder de næste tre weekender, omend jeg er inviteret til fødselsdagsfejring og et brag af en kollektivfest i Aarhus i weekenden. Håber på snart at stå skarpere, for kan mærke at hukommelsen bliver let grynet af al den roden rundt.

Læsø Læsøfærgen

Lidt læsetid blev det til på Læsøfærgen.

I dag fik jeg nået lidt af det hele. Endda nydt en hel liter koldskål. Mmm, hvor det gav glædesbobler indeni. Og hvis jeg ikke skriver mere nu, så kan jeg lige nå at læse lidt, og sove 7 timer inden jeg skal op og hoppe en tur i Øresund.

Ha’ en skøn lillefredag, dejlinger.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s