Hvad laver Linnea?

20140509-100416.jpg

I onsdags blev praktikanten låst inde på et pr-bureau (Holm&Bertung). Det varede dog ikke så længe.

20140509-095653.jpg

I går var jeg til semifinalen i EM i popmusik med en af mine allerbedste drengevenner. Dét var sjovt. Egentlig havde vi seats i Ingmann-afsnittet, men endte i bedste Linneastil i moshpittet (eller foran scenen i hvert fald).

20140509-095554.jpg

Lige præcis nu jeg Aarhus-bound og har meget mild hjernetåge. Forude venter #kapsejladsen og andre weekend-eventyr.

Følg med i mine eskapader på Instagram. @linneafonfara er stedet, det sner (ja, det hedder jeg faktisk. Det er ikke et in-game-rollespilsnavn, som nogen engang troede).

Og ta’ så lige at ha’ en skøn fredag, søde læsere.

Advertisements

2 thoughts on “Hvad laver Linnea?”

  1. Uhhh du er lige der ved mig, altså næsten, i hvert fald ved broen lige foran min bolig, ej hvor er det bare fint, det er også mit billede af vejen til yndling Aarhus, min by, der hvor jeg blev stor og næsten voksen, altså! Det er bare en fuc…g fryd at følge med i skønne Linneas skønne liv:)

    1. ÅHR hvor er du sød, Janne! Blev simpelthen så glad af din kommentar. Og hvor skægt at det er lige foran, der hvor du bor 🙂 Er det gået godt med specialet? Mandagskrammer fra Kbh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s