Stilstand & stormløb

Hej derude bag skærmene. Læser I mon stadig med?

I dag sidder jeg for første gang ved mit skrivebord i Fritzlkælderen i min forstadsfryd af et kollektiv. Og jeg har altså boet her i 27 dage nu. Den er ikke helt god. Lige i øjeblikket ser der sådan her ud, men har slet ikke fået indrettet mig færdig endnu.

skrivebord Danish decor

Jeg sipper cola (det er vel søndag) og hører smukke Oh Lands skønsang. Er ramt af den her sang:

Ellers så har jeg været på lidt af en Danmarkstour.

DSB rapsmark Jylland

Kbh-Aarhus-Læsø. Læsø-Kbh. Kbh-Aarhus-Thy. Thy-Kbh. Al den rejsen på 12 dage. Og har fået vand i min MacBook, så det har også gjort at der lige blev ret så stille her i Linnea-land.

fødselsdag

Min lillebror er blevet 20, min mor er på Instagram og to af mine tætte veninder er blevet 30. Den ene har endda fået en dreng. Wow!

RhododendronDet er blevet forår. Min blomsterbegejstring bobler over hver dag for tiden. Hvor er det altså skønt!

FoodieStornyder at det er blevet vejr til udendørslæsning igen. Ahhhhr sikke paradisøjeblikke forårssolen skaber. Er jo i praktik et sted, hvor det er godt at være med på madmoden, så sluger Foodie-bogen og lærer nye tricks.

Det var alt for nu. Glæder mig over at være tilbage i blogland igen – har savnet at skrive for jer. Det har skrivekløet i fingerspidserne, og jeg har haft svært ved at finde ud af, hvordan jeg ligesom kom igang igen. Har bygget alverdens tanketempler, lavet poetiske mellemregninger og tænkt over min lille blog i det store verdensmaskineri. Nogle gange skal man bare kaste sig ud i det.

Hold jer muntre.

 

Advertisements

4 thoughts on “Stilstand & stormløb”

      1. Joo, det gør det da… Var lige nede og vende igår PGA dårlige nyheder fra en rigtig god ven – men jeg er klar igen idag 😊 Glæder mig til at læse mere fra dig… Hvordan gik det egentlig med specialet?

      2. Øv da. Det er jeg ked af at høre. Men skønt du var klart til at indtage dagen – håber den blev rar 🙂 Tja, har intet hørt endnu. Og det tænker (håber) jeg er et godt tegn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s