Siden sidst

HEJ med jer.

Jeg trængte til en virtuel breather, pakke ud, falde til og finde ud af fremtiden. I dag har jeg sat af til at planlægge mit liv. Og ja, livet er det, der sker når man har travlt med andre ting. Men derfor kan man altså godt planlægge, hvilke andre ting, det er, man skal ha’ travlt med, mens livet udspiller sig. Dét tror jeg på.

Her er en foto-kavalkade af mit liv på det seneste.

Kælder Kollektiv KøbenhavnJeg er som bekendt flyttet i en forstadsfryd af et kollektiv.

Læsø Strand 2014

Jeg blev genforenet med verdens bedste Ønskeø (Læsø).

Læsø Ønskeøen 2014

Kollektiv KøbenhavnFalder mere og mere til i (Stor)København.

Foodie København

Har bl.a. fundet mig en ny bog- og bladpusher i Boghallen.

Jeg lytter til den her:

 

Og venter på, at jeg får en sms fra Anton Prettyboy, om at min nye pedalforelskelse er klar til afhentning. Desuden har jeg udnyttet et spøgelse fra fortiden, og er nu klar til fremtiden og til at finde nye legekammerater. Klar til forår. Kærlighed. Sol og fest. Madmagi og hverdagslykke. Nej tak, til alkohol og sukker. Kagefesten er slut, og jeg vil egentlig gerne veje de 10 kg. mindre, jeg gjorde for et år siden. Frisk luft, alenetid og god musik er mine bedste venner for tiden. Jeg smiler meget. På den der næserynkende, kindhoppende måde, som Sidse Babett har gjort til sit varemærke.

Ellers:

  • Så tænker jeg på at spise flere æbler og stå tidligere op. Være kampklar kl. 10 rettere end kl. 14.
  • Fik i dag et nyhedsbrev fra DM med titlen: “Kom og vær med til infoaften om et godt studieliv”. Næ du, det er sq for sent. Hæhæ.
  • Snapchatter i vildskab (bl.a. fuldesnaps til søde fyre. Way to go, Linnea. Det kommer der helt sikkert fællesøkonomi ud af).

Og så har jeg virkelig savnet jer. Haft skrivekløe i fingertipperne.

Dejligt at være tilbage. 

 

Advertisements

4 thoughts on “Siden sidst”

  1. Der var du!😊 Var begyndt at undre mig – og blive lidt bekymret faktisk – over hvad der mon var sket… Godt at du er tilbage 😊😊

      1. Det går fremad – stille og roligt. Er ved at opdage glæden ved livet igen 😉 kram tilbage, fra dobbelt A

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s