Om søndagsfølelser & flyttekasser

Åh, du søde søndagsmelankoli. Jeg ynder at slutte ugen/starte den med en rolig te-stund, kigge indad og nyde roen og blåmørket, der sænker sig over byen og stilner dens mange lyde. Søndag er min yndlingsmuse.

Tetid

I dag er ingen undtagelse. Efter en weekend med rigelig fredagsfejring, gensyn med Aarhus og hjertevarme veninder, god rødvin og brunch, så sidder jeg nu med en stor kop te i skødet. Hører Tina Dickow og tænker mange tanker om den hestesko-formede, trygge uni-kærlighedsverden, jeg har levet i, de sidste mange år. Kollegium 6, 5 & 4, Statsbiblioteket og 3’eren, 2’eren & 1’eren. Flyttede ind i Parken (uni-kollegierne) i 2011. Og har siden da kaldt den mit hjem. Da jeg boede i Hamborg, var mit hjem i Aarhus stadig her. Og en kærlighedshistorie tog sin begyndelse og fik sit endeligt her. Da jeg pakkede mine flyttekasser ud, var jeg kæresteknust. Det har for længst forladt mig, og mine tanker er mine egne igen. Bliver mindet om det, og ja, alle de sidste mange uni-år, med Parken som sol i mit system. Sådan er det vel altid, når man flytter. Ting og følelser pakkes ned, og kommer op i andre rammer, et helt nyt sted.

Tirsdag flytter jeg (og min søde bror) alt mit habengut til Vanløse. Kan mærke i intuitions-kammer i maven, at det bliver godt. Når jeg fortæller venner og godtfolk om min flytning, siger mange af dem, at jeg skal i gang med et nyt liv. Bevares, det lyder voldsomt. Men de har ret jo. Ser frem til at komme hjem til mit eget værelse efter praktik. Jeg får i hvert fald en anden ro, når jeg er i mit eget rum.

Dét har man brug for, når man skal udvikle sig. Dannelsesrejsen er slet ikke slut. Jeg er fri og ubekymret i alle forhold. Har appetit på livet som en sulten solsort i et kirsebærtræ.

Vil I med på nye eventyr?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s