En udpræget Aladdintype

Og her er jeg ikke ude i noget, der involverer racismeparagraffen, men alluderer derimod lettere selvironisk til mit eget helbred. For min manglende blogning beror på, at jeg endnu engang fik suget overskuddet ud af en sygdomssvingom. B-vitaminer, varm hyldesaft, 1000-lags nattøj og 8+ timers søvn hjælper heldigvis på den slags. Jeg beklager det svingende bloggeri på det sidste. Det er bestemt ikke fordi jeg er på nippet til at opgive ævred. Er akkurat ligeså internetforelsket som tidligere. Men som Virginia Woolf skriver, så er man nødt til at ha’ eget værelse, hvis man vil udrette noget i denne verden. Det sker på tirsdag. Dét bliver virkelig bomben. Skal lige ud i let fredagsfejring i morgen (feministisk folkekøkken på Nørrebro bl.a.) inden busturen går til Aarhus og dronningesuiten på 5.3 skal pakkes i kasser.

Her er dagens farvebakkanal = resultatet af en fyraftens-smuttur forbi Torvehallerne:

VitaBoost Juice Torvehallerne 2Blomster TorvehallerneNu vil jeg kramme dynen.

Ha’ det rart, ikk.

PS: Hvis I undrer jer over mit gammelkloge ordforråd, så er det bare fordi, jeg spenderer mange timer med en vis Lykke-Per for tiden.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s