Jubelmandag

Hej sødeste læsere,

jubelidiot

Sådan ser jeg ud i dag. Hvis jeg ligner en ugle lidt (mere end normalt), så er det såmænd bare fordi damen har været oppe kl 05.45 i dag. Havde nemlig alt for mange tømmermænd til at bevæge mig ud på en busrejse i går. Derfor måtte jeg tidligt op. Og sikke dog en mandag, altså. Lige nu sidder jeg hos yndlingsbørnefamilien på Frederiksberg med maven fuld af kage, is, blodappelsiner og kvædethe. Og et hjerte, der er ved at briste over forårsforelskelsen i København. Kan slet ikke fatte at jeg om en uge (EN UGE !) befinder mig i min egen seng i kollektivet i Vanløse. Jeg er helt fjolleglad og pjattet indeni. Niver mig i tankerne, og måber indvendigt over, hvor helt igennem herligt mit liv er.

Ja, faktisk er jeg lige så forventningsfuld som denne lille hest.

Lille hest

Har fuldstændig tryghed til, at fremtiden bliver god. Og at livet er dejligt.

Solen har skinnet dagen lang. Det var vidunderligt at komme tilbage til min smukke nye hjemby, og jeg har købt Johnny Cashs nyeste album Out Among the Stars. Jeg har nemlig et Crazy Heart, der er Country Strong og en af mine yndlingsfilm er Walk the Line. Så her får I lige lidt Johnny til jeres mandag aften.

Ha’ en skøn aften, fineste.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s