Tanke-svingom

Vi starter lige med en sang:

 

Den går ud til alle jer andre, der også tærsker jeg igennem søndagslængslen. Det der alene-sug, der rumler i maven. Jeg ved ikke om det er den postdruk-melankoli, jeg altid rammes af efter en ordentlig tur på galej, men jeg mærker tit en stor længsel om søndagen. Længsel efter mit eget hjem med en mand. At høre til. At være nogens tætteste. Savn efter den familie, jeg ikke har stiftet endnu. Dagen, hvor jeg virkelig har lyst til at få en krammer af en fremmed. Så jeg sender kærlighedshilsner til folk. Fordi jeg tror ikke, jeg er ene om at ha’ lidt søndagspine. Overskud giver overskud. Og det er absolut ikke fordi jeg ligger i fosterstilling og hulker. Næ, er bare stille og kigger indad. Prøver at gi’ mig selv et knus – både mentalt og fysisk. Det er, som om min sindsstemning er mental sendeflade for Det elektriske barometer. Og det er okay. Glæder mig bare til, jeg er 40 og laver søndagsmiddag for min familie i vores hjem. I stedet vil jeg drikke the og varme mit søndagsvemodige hjerte på venindekærlighed.

Kærlighedsfyldt søndagssavnkram til jer.

Advertisements

2 thoughts on “Tanke-svingom”

  1. Jeg ved præcis hvad du mener. Søndag er ofte “familiedag” eller “kærestedag” – hvornår er det “singledag”? 😊 Sender et kram afsted i cyberspace til dig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s